Maisonette 3 camere in frumoasa statiune Pefkochori

Pefkochori, Grecia – ID 9161
150,000 €
Arie 78 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 300 m
Condiție Liber
Vă prezentăm un duplex frumos de vânzare în orașul înfloritor Pefkohori, cu o suprafață utilă de 78 m2. și are două dormitoare, 2 băi, o bucătărie deschisă și un living cu ieșire la balcon. Construită în 2002, proprietatea este în stare excelentă și are multe extra, cum ar fi ferestre din aluminiu, uși blindate, aer condiționat, parcare comună și multe altele. Fiind un duplex clasic, apartamentul este pe două niveluri și se află la doar 300 de metri de plaja de nisip. La doar o scurtă plimbare până în centrul orașului, unde veți găsi un supermarket, magazine, restaurante și multe alte distracții.

Pefkochori este un sat înconjurat de plantații de citrice și măslini care se întinde până la populara stațiune balneară Toroni Bay. În timpul verii, oportunitățile de snorkelling și parasailing vă așteaptă, precum și plimbări și priveliști la apus de la restaurantele sau tavernele tradiționale care oferă delicatese mediteraneene. Seara, barurile și cluburile găzduiesc spectacole muzicale cu muzică grecească și sârbească. Opțiunile de cumpărături includ magazine care vând suveniruri realizate manual, cum ar fi bijuterii și lichior de lămâie.

Dacă doriți mai multe informații sau un tur al proprietății, vă rugăm să ne contactați. Această proprietate promite un randament profitabil al investiției dvs. și o experiență excepțională.
Suntem o agenție imobiliară cu mulți ani de experiență. Vă vom consilia în mod profesionist și corect în alegerea dumneavoastră. Ne vom asigura că achiziția proprietății alese de dvs. se desfășoară fără probleme și fără complicații. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv transferul utilităților și toate înregistrările.
Consultați site-ul nostru pentru mai multe oferte interesante și actualizate.
Echipa Mojenemovitostumore
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
78 m2
Suprafață utilizabilă
78 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
20 m
Medic
30 m
Cafenea
0 m
Restaurant
0 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
0 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00