Maisonette grozavă cu 2 dormitoare la Melia Llana Beach Resort, Capul Verde

Santa Maria, Capul Verde – ID 5539
207,500 €
Arie 82 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 205 € per lună
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Suficient de departe de Europa și Rusia și în același timp la doar șase ore și jumătate cu avionul de la Praga. Descoperiți refugiul perfect de rezervă, precum și o mare oportunitate de investiție! Zboruri excelente din Praga și Bratislava! O oportunitate unică de investiție! Pe tot parcursul anului, management complet al chiriei. Oferim mai multe proprietăți de diferite dimensiuni și amenajări în stațiune și stațiunile din jur. Proprietatea specifică descrisă este un duplex confortabil cu un dormitor în linia a doua, în Melia Llana Beach Resort & SPA pe Insula Sal, Capul Verde. Dimensiunea apartamentului este de 72,4 m2, terasa este de 10 m2. Dispunerea este un living, o baie cu toaleta si terasa la primul nivel si un dormitor la nivelul doi al apartamentului. Pretul include mobila si echipamentul complet. La cerere, vom trimite un plan de etaj și vom oferi un tur online sau clasic - Gratuit! Taxa de întreținere este de 204,84 EUR pe lună. Venituri estimate din chirie de 6-7% din suma investită pe an.
O selecție de alte proprietăți de diferite dimensiuni și amenajări în această stațiune și în stațiunile surori. Preturi de la 140.000€!
Capul Verde este un paradis tropical în mijlocul Oceanului Atlantic, cu 10 insule în largul coastei de vest a Africii. Datorită celor 350 de zile însorite pe an, temperaturile sunt în mod constant între 25-30 °C, apa este limpede. Nu există uragane, cutremure, vulcani sau alte pericole similare în această locație. Capul Verde are o mantra „Fără stres”, iar stilul său de viață relaxat îl face o destinație ideală de vacanță. Interesul de a călători în Capul Verde a crescut cu 115% din 2000 și este de așteptat să se dubleze în continuare până în 2024. Industria înfloritoare a turismului se datorează parțial standardelor înalte de ospitalitate ale Capului Verde și climatului ideal pentru înot pe tot parcursul anului. Interesul în creștere rapidă pentru această destinație a dus la o cerere mare de cazare de calitate, care depășește adesea oferta. Pe lângă industria turismului în creștere, prosperitatea Insulelor Capului Verde se datorează și unui guvern stabil, democratic și unei strategii clare a Rojo.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
82 m2
Suprafață utilizabilă
72.4 m2
Terasă
10 m2
Piscină
4 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
720 m
Medic
600 m
Cafenea
600 m
Restaurant
0 m
Bar
300 m
Școală/gradiniță
560 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00