Maisonette mobilata 2 camere langa plaja, loc de parcare, Carevo

Carevo, Bulgaria – ID 6512
86,000 €
Arie 92 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/5
Mare 200 m
Taxă pentru servicii 5 € per m2/an
Condiție Liber

Oferim un maisonette minunat cu 2 camere, 92 m2, situat la etajele patru și cinci ale complexului Nestinarka din Tsarevo, Bulgaria. Amenajare: living spatios cu chicineta, dormitor, doua bai cu toalete si terasa. Apartamentul este potrivit atât pentru locuit pe tot parcursul anului, cât și pentru investiții. Se vinde complet mobilat conform pozelor curente. Apartamentul este situat într-o locație minunată lângă plaja Nestinarka din orașul Carevo. Următoarele facilități sunt disponibile pentru dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră în complex: piscină, zonă de relaxare, grădină și parcare. Taxa de întreținere este de 5 EUR/m2 pe an.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Tsarevo este un oraș din sud-estul Bulgariei. Este situat în regiunea Burgas, în municipiul Carevo, al cărui sediu este. Este o stațiune binecunoscută de pe coasta de sud a Bulgariei a Mării Negre. Aici locuiesc peste 6.000 de locuitori. În trecut, este cunoscut sub numele de Mičurin. Orașul este situat pe coasta Mării Negre, la 70 km sud-est de orașul Burgas. Se află pe două peninsule, în timp ce partea mai veche - districtul Vasiliko din sud, se află pe peninsula cu același nume, la capătul căreia iese Capul Kastro. La sud de oraș, muntele Papija (502 m deasupra nivelului mării) se ridică din lanțul muntos Strandža.

Clima din oraș este blândă, de tip tranzițional, influențată de mare. Temperatura medie anuală este de 13,1 °C, precipitațiile totale anuale sunt de 655 mm.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
92 m2
Suprafață utilizabilă
80 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
130 m
Medic
2 km
Cafenea
80 m
Restaurant
110 m
Bar
220 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00