Mare 3 dormitoare, la 300 m de plajă, taxă de întreținere mică, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5839
76,500 €
Arie 72 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 5/7
Mare 300 m
Condiție Liber
Va oferim un apartament spatios cu 3 camere, cu o suprafata de 72 m2, situat la etajul cinci din sapte etaje in complexul privat Sunny Beach Hills din Sunny Beach, Bulgaria. Apartamentul se vinde cu unitate de bucatarie noua, vom fi bucurosi sa ajutam cu alte utilaje. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, două dormitoare, o baie cu toaletă și o terasă mare cu vedere la piscină. Ideal pentru inchiriere si utilizare permanenta. Complexul este excelent intretinut si functioneaza pe tot parcursul anului. Sunny Beach Hills este un complex de apartamente elegant, cu o arhitectură frumoasă, situat în partea de nord a orașului Sunny Beach, la 300 de metri de mare și plajă, la 5 minute de mers pe jos de un supermarket deschis pe tot parcursul anului și de o stație de autobuz. Complexul este construit din materiale de cea mai înaltă calitate de la producători europeni de renume, iar calitatea apartamentelor corespunde celor mai înalte standarde. În zonă există multe magazine, restaurante și baruri. Disponibil pentru proprietari și oaspeții acestora:
Cafenea/Bar
Piscina cu zona de relaxare
Piscina pentru copii
Loc de joaca
Teren de tenis
Internet Wi-Fi
Comerț
Parcare subterana
Închirieri auto
Casa de schimb valutar
securitate 24 de ore
Management pe tot parcursul anului
Taxa de întreținere este de 6 EUR/m2 pe an.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, lungă de câțiva kilometri și situată la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și proximitatea istoricului Nessebar fac din Coasta însorită unul dintre cele mai populare locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat cu mini-trenuri și legătura cu orașele din jur prin servicii regulate de autobuz.
Sunny Coast este un loc ideal pentru o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Se vor distra și tinerii, pentru care există multe opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se desfășoară pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Este mărginită de multe cafenele, tarabe și restaurante confortabile. Multe festivaluri, concerte și alte evenimente culturale au loc aici în timpul sezonului estival. Plimbarea de-a lungul colonadelor frumos luminate este, de asemenea, foarte populară. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au trecut printr-o modernizare majoră și în niciun caz nu se compară cu hotelurile din unele stațiuni turistice cunoscute din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și ușor. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru neînotători și copii mici, care se pot juca în siguranță aici.
Acțiunea locală Aquapark, care este destinată tuturor generațiilor, merită cu siguranță menționată. Aici veți găsi multe tobogane, săniușe, piscine, căzi cu hidromasaj, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri la piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
7
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
72 m2
Suprafață utilizabilă
63 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
310 m
Medic
1 km
Cafenea
230 m
Restaurant
230 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00