Medulin, apartament la etajul 1, vedere la mare, clădire nouă

Medulin, Medulin, Croația – ID 9492
220,000 €
Arie 61 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 350 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Oferim spre vânzare un apartament mobilat într-o locație excelentă în Medulin, care este gata să se mute imediat (la cheie).
Apartamentul este compus din living cu bucătărie (ieșire pe o terasă spațioasă cu vedere la mare), 2 dormitoare (din dormitorul principal ieșire pe terasă), baie, logie, debara la parter și parcare.
Apartamentul este complet mobilat și decorat, cu mobilier elegant, o parte din mobilier este făcut special pentru acest apartament. Încălzire prin pardoseală în baie, încălzire și răcire în toate camerele. Jaluzele care se deschid de la distanță, plase de insecte în toate camerele.
De la frumoasa plajă de pietriș este la aproximativ 350 m distanță.


Medulin se află pe lista centrelor de frunte ale turismului din Istria și este una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni din Marea Adriatică. Dezvoltarea dinamică a acestui sat de pescari, cândva mic, a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot bucura de un peisaj liniștit și unic sau pot petrece o vacanță dinamică cu oferta excelentă a acestui centru turistic. Ideal pentru toate sporturile nautice, dar vă puteți bucura de toate celelalte sporturi și activități recreative datorită iernii blânde, climatului mediteranean și infrastructurii sportive bogate.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
61 m2
Suprafață utilizabilă
59 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
460 m
Medic
920 m
Cafenea
460 m
Restaurant
260 m
Bar
460 m
Școală/gradiniță
470 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00