Minunat 1 cameră la Melia Llana Beach Resort & SPA, randament garantat, Capul Verde

Santa Maria, Capul Verde – ID 5390
150,000 €
Arie 41 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/2
Mare 100 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Este suficient de departe de Europa și de Rusia și, în același timp, se află la numai șase ore și jumătate de Praga, cu avionul. Descoperiți rezervația perfectă pentru retragere și, de asemenea, o excelentă oportunitate de investiție! Zboruri de primă clasă de la Praga și Bratislava! Randament garantat cu opțiunea de a utiliza cinci săptămâni pe an fără reducerea randamentului garantat! În momentul utilizării proprii pentru dvs. sau pentru oaspeții dvs. proprietarul nu plătește pentru utilități, piscine, zone de relaxare, șezlonguri și umbrele pe plajă! Inspecții gratuite la fața locului! 47 de săptămâni pe an management complet de închiriere. Fără taxă de întreținere, cu condiția să încheiați un contract de închiriere cu compania de management! Proprietatea specifică descrisă este un confortabil 1 dormitor în Melia Llana Beach Resort & SPA de 5*, în prima linie, pe insula Sal, Capul Verde. Dimensiunea apartamentului este de 41,8 m2, iar terasa este de 28 m2! Dispunerea este living cu pat dublu, baie cu toaletă, balcon. Prețul include tot mobilierul și echipamentul. La cerere, vă vom trimite un plan de etaj și vom organiza un tur online sau clasic
O selecție de alte proprietăți de diferite dimensiuni și dispuneri în această stațiune și în stațiunile surori. Prețuri începând de la 140 000 €!
Prețul include toate echipamentele. La cerere, vă vom trimite un plan de etaj și vom organiza o inspecție online sau clasică.
Capul Verde este un paradis tropical în mijlocul Oceanului Atlantic format din 10 insule în largul coastei de vest a Africii. Cu 350 de zile de soare pe an, temperaturile sunt în mod constant între 25-30°C, iar apa este cristalină. Nu există niciun risc de uragane, cutremure, vulcani sau alte pericole de acest gen. Capul Verde are o mantră "No Stress", iar stilul său de viață relaxat îl face o destinație de vacanță ideală. Interesul pentru călătorii în Capul Verde a crescut cu 115% din 2000 și se așteaptă să se dubleze în continuare până în 2024. Industria înfloritoare a turismului se datorează în parte standardelor înalte de ospitalitate din Capul Verde și climatului ideal pentru înot pe tot parcursul anului. Interesul în creștere rapidă pentru această destinație a dus la o cerere mare de cazare de calitate, care depășește adesea oferta. Pe lângă turismul în creștere, prosperitatea Capului Verde se datorează, de asemenea, unui guvern stabil și democratic și unei strategii clare de dezvoltare.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
2
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
41 m2
Suprafață utilizabilă
41.8 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
250 m
Restaurant
60 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
250 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00