Minunat 2 camere, complexul Aspen Golf lângă Pirin Golf, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 8869
48,000 €
Arie 55 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Sârtie 8 000 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim 2 camere spațioase, cu o suprafață totală de 55m2, situate la ultimul etaj al patrulea în aparthotelul Aspen Golf, situat la 8 km de stațiunea de schi de renume mondial Bansko și la doar 1 km de faimosul complex Pirin Golf & Country Club, cu vedere la maiestuosul Pirin și la munții Rila. Dispunere: hol, chicinetă cu zonă de living, dormitor, baie cu toaletă. La dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor se află: recepție, bar și restaurant, piscină interioară și exterioară, hammam, sală de gimnastică, tenis de masă, pază 24 de ore. Taxa de întreținere este de 13 €/m2 pe an. Preț foarte bun! Vă recomandăm!

Bansko este un oraș pitoresc, cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.

Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.

Pentru că Bansko are de toate!

Drumeții de iarnă

Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii, în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii care variază între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni intervievate. 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un ski room la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne, de mare capacitate, transportă oaspeții rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.

Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schi nocturn.

Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, 6 teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
55 m2
Suprafață utilizabilă
48.4 m2
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
200 m
Cafenea
170 m
Restaurant
150 m
Bar
290 m
Școală/gradiniță
10 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00