Minunat 3 camere în complexul de elită Apolon 5, la o scurtă plimbare de plajă, Ravda

Ravda, Bulgaria – ID 8795
83,600 €
Arie 77 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 250 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament cu 3 camere în complexul privat de elită Apolon 5, în Ravda, Bulgaria. Apartamentul este situat la etajul al doilea din șase etaje. Suprafața totală este de 77 m2. Dispunere: hol de intrare, living spațios cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor.
Complexul Apolon 5, în care se află apartamentul, este situat într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe coasta Mării Negre, la doar 250 de metri de plajă, distanța de la populara stațiune Ravda este de 1 km, de la vechiul Nessebar- 2 km, de la Sunny Beach -5 km. Proprietarilor și oaspeților săi complexul le oferă: două restaurante, șase piscine, zone de relaxare, cafenea, magazin alimentar, loc de joacă, centru SPA, sală de gimnastică, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei, pază 24 de ore, biliard, parcare. În apropiere se află trei magazine alimentare și multe restaurante romantice pe coastă. Distanța până la parcul acvatic din Nessebar este de 500 m. Oferta este potrivită pentru închiriere și pentru utilizare pe tot parcursul anului!
Taxa de întreținere este de 9,60€/m2 pe an.
Noi de la MY PROPERTY AT MORE vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ravda este sinonimă cu o vacanță liniștită, petrecută în intimitate, plină de relaxare și de aerul umed al mării. Pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă, toată lumea poate găsi un loc unde să lenevească. Pentru cei mai leneși, în Ravda există un parc acvatic care rivalizează cu cel din Primosko, un oraș natal popular din peninsulă. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Aici puteți obține o ofertă mai bună la chiar orice, fie că este vorba de suveniruri din vacanță sau de fructe de la piața locală. Excelentă este și accesibilitatea cu transportul suburban la stațiunile din apropiere, cum ar fi faimoasa Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nessebar, care se află cu orașul Ravda în imediata apropiere.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
77 m2
Suprafață utilizabilă
67.76 m2
Terasă
Da
Piscină
6 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
130 m
Cafenea
330 m
Restaurant
30 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00