Mobilat 1 cameră aproape de plajă, Marina City complex, Balchik

Balčik, Bulgaria – ID 9957
55,600 €
Arie 56 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă prezentăm un apartament spațios cu 1 dormitor în complexul Marina City din Balchik, Bulgaria.

Apartamentul are o suprafață totală de 56 m2 și este situat la ultimul etaj cinci. Dispunere: o cameră mare cu chicinetă, baie cu toaletă și terasă. Apartamentul este complet mobilat.

Proprietatea face parte din complexul Marina City, în inima zonei turistice din Balchik. Datorită designului său modern și a calității înalte, a locației unice, complexul a devenit o destinație de vacanță populară pentru turiștii bulgari și străini. În complex există o piscină, zonă de relaxare, bar, trei restaurante, magazine, galerii, saloane de înfrumusețare, pază 24h, parcare. Complexul este deschis pe tot parcursul anului.

Taxa de întreținere este de 13 € /m2 pe an.

Ofertă excelentă, recomandată!

Noi, la MY REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Cea mai nordică stațiune balneară majoră din Bulgaria, Balchik, este o stațiune foarte frumoasă, situată deasupra unui golf larg. Clădirile se află pe dealurile de deasupra mării și se grupează în jurul a trei piețe mici, conectate de o stradă principală verticală. Orașul în sine și împrejurimile sale sunt foarte pitorești datorită stâncilor de calcar și a formațiunilor stâncoase de deasupra orașului. Balchik este un loc mai ieftin în comparație cu Albena și Nisipurile de Aur din apropiere, deoarece aici sunt mulți localnici. Este un oraș bulgăresc normal, nu o stațiune turistică în toată regula. Chiar și poetul roman Ovidiu i-a admirat frumusețea și l-a numit Orașul Alb. Această caracteristică este valabilă și astăzi, datorită numeroaselor case construite din piatră albă și a rocilor unice de gresie "albă" între care este situat orașul. Balchik este puțin afectat de turismul internațional și păstrează încă atmosfera unui oraș-port la Marea Neagră.

Bulgaria începe să atragă și jucătorii de golf. Cu câțiva ani în urmă, nimeni nu ar fi luat în serios oferta de golf din Bulgaria. Astăzi, însă, nu mai este cazul. Cei mai importanți investitori și proiectanți din lume dau viață unui sport care nu face parte din tradiția sportivă a Bulgariei, dar care are potențialul de a deveni foarte popular. Zona de-a lungul coastei Mării Negre, în zona rurală virgină din partea de nord-est a țării, în apropiere de orașul Balchik și de granița cu România, este aproape destinată să devină o Mecca pentru jucătorii de golf. Investitorii au intuit potențialul acestui teren pentru condițiile climatice plăcute, peisajul incredibil de frumos și divers, prețurile bune, marea și munții. Constelația ideală, de fapt. Deși țara are o bază mică de jucători, mai puțin de 400 de jucători, și are doar câteva terenuri până în prezent, aceste cifre mici sunt echilibrate de calitatea și mai mare.

Toate terenurile sunt de înaltă calitate, respectă standardele mondiale și au facilități adecvate. Dacă adăugăm faptul că în proiectele actuale de golf din Bulgaria sunt implicate celebrități precum Gary Player, Ian Woosnam, Jack Nicklaus, Bulgaria va deveni una dintre destinațiile interesante pentru toți jucătorii de golf. Pe un platou situat la aproximativ 200 m deasupra nivelului mării, deasupra golfului format de capetele Kaliakra și Galata, se află trei terenuri uimitoare cu 18 găuri - Lighthouse Golf Resort, BlackSeaRama Golf & Villas și Thracian Cliffs Resort. Celelalte două terenuri au fost proiectate de Gary Player și ambele îi fac un real credit creatorului lor. Lighthouse este un teren plăcut, de un standard ridicat (PAR 71, lungime 6.105 m, min HCP 36), în timp ce BlackSeaRama este pitoresc, cu o filosofie interesantă a găurilor (PAR 72, lungime 6.648 m și limită HCP 28 pentru bărbați și 36 pentru femei). Dar adevărata perlă printre terenurile europene este terenul din stațiunea Thracian Cliffs. Jucătorii vor avea parte de o experiență de neuitat. Gary Player însuși a declarat că este cel mai bun teren al său, "Pebble Beach al Europei", și că aspiră să fie unul dintre cele mai frumoase terenuri din lume. În acest caz, frumusețea extraordinară este echilibrată și de dificultatea sau, pentru jucător, de provocarea tuturor provocărilor. Cursurile includ, de asemenea, servicii de calitate, cazare în imediata apropiere, bucătărie tipică foarte bună și o multitudine de mărci de vinuri excelente.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
56 m2
Suprafață utilizabilă
49.28 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
100 m
Medic
280 m
Cafenea
130 m
Restaurant
30 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
330 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00