Mobilat 2 camere, cu semineu propriu si aproape de lift, taxa de intretinere mica, bloc apartament, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6892
54,500 €
Arie 63 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/4
Sârtie 500 m
Taxă pentru servicii 26 € per lună
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim un apartament mobilat cu o suprafata de 2 camere si o suprafata totala de 63m2, care este situat la etajul doi al unui bloc de apartamente din Bansko, Bulgaria. Dispunerea apartamentului este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și un balcon. Expunerea este sudică. Clădirea este situată la aproximativ 10 minute de mers pe jos de teleschi și la cinci minute de mers pe jos de centrul orașului. Taxa de întreținere este de 26 EUR/lună, inclusiv cablu TV și internet.

Iti recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Bansko este un oraș pitoresc cunoscut pentru istoria sa, situat la poalele Munților Pirin. Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km sud de Aeroportul Sofia și la 56 km sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turism de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie de stațiuni evaluate. 75 km de pârtii pregătite profesional și îngrijite fiabil, o școală de schi bună și un depozit pentru schiuri, care sunt disponibile pentru schiori și snowboarderi.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri pentru a se așeza, inclusiv două noi, 6 lifturi și zece lifturi pentru copii. Există lifturi noi pentru copii și o grădiniță.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
63 m2
Suprafață utilizabilă
55 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
350 m
Medic
220 m
Cafenea
20 m
Restaurant
20 m
Bar
20 m
Școală/gradiniță
350 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00