Mobilat 2 camere cu vedere la mare, complex inchis Blue Bay Palace, Pomorie

Pomorie, Bulgaria – ID 7157
72,500 €
Arie 60 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 412 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, suprafata de 60m2, situat la primul etaj de cinci etaje, in complexul privat Blue Bay Palace din Pomorie, Bulgaria. Pretul include mobila si echipamentul complet conform pozelor. Apartament in stare foarte buna. Dispunerea este un hol de intrare, un living cu o chicinetă, un dormitor, o baie cu toaletă și o terasă cu vedere frumoasă la mare.

Blue Bay Palace este situat pe prima linie, la 50 de metri de plaja, in zona Crotiriei, la 2 km de centrul orasului Pomorie, pe o peninsula pitoreasca ingusta. Plaja este nisipoasă și blândă, potrivită pentru familiile cu copii. Locația complexului este foarte potrivită pentru cei care doresc să se relaxeze din agitația orașului. Terenul este virgin, păstrat de natură. Pentru iubitorii de recreere urbană, centrul Pomorie din apropiere este potrivit cu multe restaurante, cafenele și alte divertisment. Complexul este potrivit atât pentru vacanțele de vară, cât și pentru rezidență permanentă.

Echipamentul complexului:

recepţie;

restaurante de interior și exterior;

Cafenea;

B-B-Q;

parcare;

garaj subteran;

loc de joaca;

piscina exterioara cu sectiune pentru copii

zone de relaxare

parc propriu;

acces direct la plaja;

Centru SPA (jacuzzi, saună, proceduri SPA, talasoterapie, aromoterapie și masaje);

un lift în fiecare clădire;

securitate 24/7;

cablu TV si internet.

Poziţie:

50 m de plaja, prima linie;

15 km de orașul Burgas;

15 km de orașul Nesebăr;

La 18 km de Sunny Beach

8 km de Aeroportul Burgas;

2 km de centrul orasului Pomorie;

Taxa de întreținere este de doar 412 EUR pe an

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Statiunea Pomorie apartine locurilor mai linistite. Este un oraș antic ale cărui origini datează din secolul al IV-lea î.Hr. Pomorie seamănă cu Nesebarul din apropiere în aspectul său. Partea sa veche se află și pe o peninsulă, deși nu la fel de îngustă ca în cazul Nessebarului. În 1906, din păcate, orașul a fost distrus de un mare incendiu, astfel că orașul vechi nu a fost păstrat. Orașul este situat la aproximativ 18 km de Nessebar și la 20 km de Burgas. Printre altele, orașul este renumit pentru băile sale vindecătoare de nămol, situate pe o frumoasă peninsulă stâncoasă lângă Lacul Pomorie. Băile au putere de vindecare și ajută împotriva bolilor aparatului locomotor, sistemului nervos și eczemelor. Acest orășel s-a îmbogățit prin exportul de sare și vinul sec aromat „Pomoriiski Dimjat”. Există și specii rare de păsări, cum ar fi cocoșii și cormoranii mici, care frecventează întinderea lungă de apă sărată. Din portul de pescuit se întinde fâșia principală, lungă de patru kilometri, a plajei Pomeranian, care separă celebrele saline locale de marea deschisă. Ca o raritate, vei vedea nisip negru pe una dintre plaje. Adevăratul centru al acestui oraș de pe litoral este zona pietonală plină de viață care duce prin parcul verde. Aici veți găsi o serie de restaurante, magazine, discoteci, o bancă, un oficiu poștal și o policlinică. Avantajul acestui oraș este conexiunea convenabilă la Sunny Coast din apropiere și istoricul Nesebăr. În Pomorie puteți face plajă pe trei plaje frumoase. Prima plajă se află la nord de centrul vechi și este foarte lungă și cu nisip fin. Ceea ce este neobișnuit este că partea sa mai îndepărtată formează în esență un fel de graniță între Marea Neagră și Lacul Pomorie, care se află imediat în spatele ei. De la această plajă este doar o scurtă plimbare până în centrul antic al stațiunii. Dacă vă place intimitatea, mergeți mai spre nord de-a lungul plajei, departe de hotelurile locale. Cu cât mergi mai departe, cu atât vezi mai puțini oameni pe plajă. A doua plajă este mai mică și este situată la sud de stațiune. Este mai linistita, mai departe de centru, pe locuri cu pietre. Dar aici veți găsi liniște și intimitate. A treia plajă este o raritate, aici vei găsi nisip negru și noroi tămăduitor. Atât umbrelele, cât și șezlongurile sunt disponibile pe plaje contra cost și există și o ofertă variată de sporturi nautice.

Lângă Pomorie, la aproximativ 5 km vest, se află mănăstirea Sf. Jiří cu grădini îngrijite, precum și morminte pomeraniene și un mausoleu. Aproximativ 30.000 de tone de sare sunt extrase în Lacul Pomeranian în fiecare an. Muzeul Sării este de interes turistic. În timpul sezonului de vară, Pomorie găzduiește zeci de concerte, spectacole de teatru și festivaluri. Sunt organizate expoziții, așa că iubitorii de cultură cu siguranță nu vor rămâne scurt aici. În oraș există două biserici bine conservate din secolele al XVIII-lea și al XIX-lea.În chiar centrul orașului se află mănăstirea Sfântul Gheorghe din secolul al XVII-lea. cu cunoscutul basorelief. La 2 km de oraș se află laguna și lacul Pomeranian (Lacul Anhialo), lângă care a fost construit un sanatoriu balnear cu băi de nămol. Această metodă de tratament este cunoscută aici din cele mai vechi timpuri, a fost folosită pe scară largă și de către bizantini. La 6 km de Pomorie se află satul pitoresc Sarafovo cu plaje frumoase. Foarte interesantă este rezervația naturală a lacului Atanassovské, care formează o mare lagună la sud de Sarafovo. Nu departe de oraș, lângă campingul Europa, sunt accesibile mormintele tracice și mormintele din secolele III-IV.Nu trebuie să ratați Nessebar. Burgas este deservit de o linie obișnuită de autobuz și de companii private de transport maritim. Pe pantele însorite din jurul orașului, vița de vie prosperă. Producția locală de vin este printre cele mai de înaltă calitate și cea mai recunoscută din Bulgaria. Aici se cultivă soiuri binecunoscute și încă nevândute pe scară largă precum Merlot, Cabernet Sauvignon, Dimjat, Pamid, Grand Noire, Alkanboushe și altele. Rakija locală este, pe bună dreptate, numită și una dintre cele mai bune din Bulgaria.

O vacanță în acest oraș pitoresc îi va încânta pe iubitorii de natură frumoasă, de stațiuni balneare curative, de vin bun și de nisip negru.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
60 m2
Suprafață utilizabilă
52 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
60 m
Bar
60 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00