mobilat 2 camere în complexul Polo Resort, Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9840
58,900 €
Arie 57 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 10 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Preț de top! Vă oferim un apartament în complexul Polo Resort de pe Sunny Beach, la 400 de metri de plajă. Apartamentul are o suprafață de 2 camere și o dimensiune de 57 m2, este situat la etajul cinci din cinci etaje. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor actuale.

Facilitățile complexului Polo Resort: piscină, piscină pentru copii, zonă de relaxare, bar, restaurant, recepție, centru spa, fitness, grătar, parcare, pază 24h.

Taxa de întreținere 10€/m2 pe an.

Teritoriul complexului este confortabil, are tot ce aveți nevoie pentru vacanța de vară și pentru a trăi pe tot parcursul anului.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
50 m2
Balcon
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
30 m
Medic
780 m
Cafenea
290 m
Restaurant
20 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00