Mobilat 2 camere, taxa de intretinere mica, aproape de Lyrical Center, Bansko

Bansko, Bulgaria – ID 6706
64,000 €
Arie 58 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Sârtie 500 m
Taxă pentru servicii 5 € per lună
Condiție Liber

Vă oferim un apartament cu 2 camere însorit și confortabil, mobilat modern, cu o suprafață totală de 58,06 m2, cu vedere panoramică, într-un bloc de apartamente decomandat din Bansko, care este situat la etajul patru și ultimul. Apartamentul este complet mobilat si utilat si este gata de utilizare imediata, inchiriere sau folosinta pe tot parcursul anului. Este situat într-o zonă rezidențială, convenabil aproape de telecabină - la 10 minute de mers pe jos și de orașul vechi Bansko. Amenajare: hol de intrare, living spatios, dormitor, baie cu toaleta si un balcon spatios cu vedere la munti. În living există un colț de relaxare cu o canapea extensibilă, o masă cu scaune, o chicinetă cu frigider, aragaz cu cuptor, plită ceramică, cuptor cu microunde și hotă. Dormitorul este dotat cu un pat, noptiere si dulapuri. Baia este frumos finisata si dotata cu chiuveta, toaleta si dus. Pardoselile apartamentului sunt parchet laminat, incalzirea se face cu calorifere electrice. Casa are fatada intretinuta si zone comune.

Iti recomandam! Taxa de întreținere este de doar 5 EUR pe lună.

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis la mare sau la munte din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu stau niciodată la coadă și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Aranjam închirierea și administrarea proprietății pentru clienții noștri pe toată coasta bulgară.

Și mai multe despre Bansko:

Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale unde se întâlnesc trei munți - Pirin, Rhodope și Rila.

Pe de o parte - Rodopii, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe a treia - Pirin.

Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic din regiune.

Este situat la 161 km. la sud de Aeroportul Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine legat.

Bansko este o destinație populară deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. Există izvoare minerale fierbinți la 6 km de Bansko.

Pentru că Bansko are de toate!

Turismul de iarnă

Conform sondajului european al stațiunilor de schi din Europa, Bansko este printre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii de la 51 la 100 km lungime, Bansko este pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 examinate. Bansko oferă 75 km de pârtii pregătite profesional și securizate în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi, care sunt disponibile schiorilor și snowboarderilor.

27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate transportă oaspeții rapid și confortabil pe pârtiile, care sunt perfect pregătite cu echipamente perfect funcționale.

Domeniul schiabil are un total de 17 piste marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt echipați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul nocturn.

Numărul total de lifturi este de 23 - șapte locuri pentru a se așeza, inclusiv două noi, 6 lifturi și zece lifturi pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi și creșe noi pentru copii.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
58 m2
Suprafață utilizabilă
51 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
290 m
Medic
380 m
Cafenea
240 m
Restaurant
100 m
Bar
230 m
Școală/gradiniță
230 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00