Mobilat 3 camere cu vedere la mare, două băi, terasă mare, cafenea

Kavarna, Bulgaria – ID 10001
130,000 €
Arie 125 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/4
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 1,410 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un apartament spațios de 3 camere, cu o suprafață totală de 125 m2, cu o terasă mare cu o vedere magnifică la mare. Apartamentul este situat la parterul a patru etaje în complexul Kaliakria Resort. Dispunere: hol, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toalete și o terasă spațioasă cu o vedere frumoasă la mare. Apartamentul se vinde complet mobilat, cu mobilier și echipamente conform dotografiilor actuale. Kaliakria Resort este orientat spre sud și este situat în inima așa-numitei Riviera bulgară de golf, având probabil cele mai bune și mai pitorești priveliști din zonă. Apartamentele au vedere la terenul de golf Thracian Cliffs, precum și la Golful Kavarna, care se întinde de la Capul Kaliakra până la Albena și Nisipurile de Aur. Proiectat de arhitecți spanioli cunoscuți pentru vilele lor de lux de pe Costa del Sol, precum și de arhitecți bulgari, Kaliakria Resort combină conceptul consacrat al litoralului mediteranean cu stilul arhitectural local bulgăresc. Pergole din lemn, garduri din fier forjat, culori calde, clădiri între alei pietruite din piatră, grădini verzi. Stațiunea dispune de: recepție deschisă nonstop; două piscine mari în aer liber cu o secțiune pentru copii și alte trei piscine mai mici în aer liber cu șezlonguri, corturi și umbrele, bar la piscină, două restaurante, sală de conferințe, sală de gimnastică, centru de sănătate și reabilitare, magazin alimentar, produse de uz casnic și de bază, zonă de joacă pentru copii, pază fizică non-stop. Teren de tenis și teren de golf în apropiere.

Taxa de întreținere este de 1410 € pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Topola este un sat de vacanță liniștit care a cunoscut o dezvoltare rapidă în ultimii ani - mulți investitori au cumpărat terenuri și au construit numeroase complexe de vacanță cu centre de divertisment și spa. Zona de vile a satului este deosebit de interesantă. Infrastructura este foarte bine dezvoltată - drumuri în stare foarte bună, toate facilitățile moderne. În imediata vecinătate se află cel mai mare teren de golf de pe coasta de nord a Mării Negre "Black Sea Rama" și alte două terenuri de golf.

Satul este bogat în ape minerale și argilă, ceea ce reprezintă o premisă excelentă pentru dezvoltarea turismului balnear. Zona este curată din punct de vedere ecologic, departe de marile întreprinderi industriale.

Cafenea 7 km

Balčik 14 km

Albena 31 km

Nisipurile de Aur 41 km

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
125 m2
Suprafață utilizabilă
110 m2
Terasă
Da
Piscină
5 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
1 km
Medic
5 km
Cafenea
5 km
Restaurant
60 m
Bar
770 m
Școală/gradiniță
5 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00