Mobilat 3 camere lângă plajă, între Balchik și Kavarna, între Balchik și Kavarna, cu o taxă de întreținere redusă

Kavarna, Bulgaria – ID 5001
80,000 €
Arie 98 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/5
Mare 450 m
Condiție Liber

Oferim 3 camere frumoase în incinta "White Lagoon", între Balchik și Kavarna. Apartamentul are 98 m2, situat la etajul trei din cinci etaje. Nu există lift în clădire, intrarea se face de la nivelul de 1,5 etaje, adică trebuie să urcați 1,5 etaje de scări până la apartament. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu WC, două terase, una accesibilă din living, cealaltă din ambele dormitoare. Apartamentul are o cameră de depozitare de 3 m2. Apartamentul este mobilat elegant, în stil spaniol, folosind lemn de culoare închisă și metal. Apartament în stare perfectă și gata de mutat. O alegere bună pentru o vacanță liniștită la mare pentru familii și de închiriat! Distanța până la cea mai apropiată plajă este de 450 de metri. Taxa de întreținere este de 150 € pe an.

Orașul Kavarna este un oraș de coastă din Bulgaria și este situat pe coasta stâncoasă în partea de nord a coastei bulgare a Mării Negre. Populația este de aproximativ 12.000 de locuitori. Kavarna este cunoscută drept "capitala rock a Bulgariei", deoarece în fiecare vară reunește pe o singură scenă trupe rock de renume mondial. Muzeul istoric din Kavarna adăpostește descoperiri din secolele V-VI d.Hr. Sunt expuse descoperiri din triburile tracice care au locuit în regiune, din viața slavilor și a prabularilor. Există facilități complete, magazine, restaurante, școli, grădinițe, cafenele, spitale. Orașul se mândrește cu o plajă orășenească bine întreținută. În apropiere se află adevărate perle ale coastei nordice, cum ar fi Capul Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Shabla, Bolata, Topola și multe altele. În Kavarna și în împrejurimi locuiesc mulți străini, inclusiv mulți cehi. De asemenea, în apropierea Kavarna există stânci, de unde se poate admira o priveliște cu adevărat uluitoare asupra Mării Negre. De asemenea, în apropiere există multe izvoare termale vindecătoare. Există, de asemenea, un centru spa cu nămol curativ, care are un efect dovedit asupra sistemului musculo-scheletic.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
98 m2
Suprafață utilizabilă
83 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
210 m
Medic
6 km
Cafenea
4 km
Restaurant
130 m
Bar
240 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00