Mobilat 3 camere lângă plajă, Kranevo

Kranevo, Bulgaria – ID 7650
93,500 €
Arie 80 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/5
Mare 500 m
Taxă pentru servicii 4 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare apartament frumos în Kranevo, într-un complex închis. Dispunerea apartamentului este de 3 camere, cu o suprafață de 80 m2, situat la parter. Se compune din hol de intrare, living mare cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și duș, terasă. Din bucătărie se poate intra direct pe terenul din spatele casei, unde se află și o piscină. Apartamentul are încălzire prin pardoseală și pregătire pentru aer condiționat. Apartamentul se vinde inclusiv cu mobilierul așa cum se vede în fotografii. Imobilul este în stare tehnică bună. Posibilitate de parcare în incintă.
Taxa de întreținere 7 leva(3,70€) /m2 pe an. Distanța până la plajă este de numai 500 de metri.
Noi de la MY PROPERTY AT MORE vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Kranevo este situat pe coasta de nord a Mării Negre bulgare. Se află la aproximativ 30 km de aeroportul din Varna. Aici trăiesc aproximativ 1000 de locuitori permanenți. În Kranevo puteți vizita o gamă largă de restaurante, atracții, magazine, baruri și discoteci. În Kranevo există o plajă frumoasă, lungă și nisipoasă, cu o intrare treptată în mare. Este posibil să vă plimbați de-a lungul coastei până la Albena, care se află la aproximativ 3 km distanță.

La 3 km sud de stațiune se află Capul Ekrene, pe care se află un far, vizibil de pe drumul Varna-Balchik. Între Kranevo și Albena se află rezervația "Baltata", cu o pădure veche de peste 60 de ani, unde pot fi văzute unele specii protejate de plante și animale.

La 16 km nord de stațiune se află orașul Balchik, unde se află faimoasa grădină botanică și palatul Reginei Maria, iar la 25 km sud - orașul Varna.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
80 m2
Suprafață utilizabilă
70 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
190 m
Medic
130 m
Cafenea
50 m
Restaurant
30 m
Bar
440 m
Școală/gradiniță
460 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00