Mobilat 3 camere, preț de top, natură neatinsă, Kosarica

Košarica , Bulgaria – ID 7922
85,700 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/3
Mare 2 000 m
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament cu 3 dormitoare de 100m2, într-un frumos complex privat Bay View Villas în Kosharitsa, Bulgaria. Apartamentul este situat la poalele sudice ale muntelui "Stara Planina", aproape de frumoasa plajă de nisip și, în același timp, într-un complex liniștit de clasă superioară, departe de aglomerația turistică și este situat la parter. Dispune de un hol, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă cu vedere la verdeață.
Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în cadrul complexului: SPA, fitness, mai multe piscine, multe zone de relaxare, bar & grill, restaurant de pește, sală de joacă pentru copii, terenuri perfect întreținute, multă verdeață, parcare. Complexul are o priveliște frumoasă spre mare și verdeață. Complexul se află la aproximativ 2 km de Sunny Beach, imediat lângă rezervația naturală și este deschis tot timpul anului. Taxa de întreținere este de 10,5 €/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipalitatea Nessebar) situat la 3 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.
Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.
Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.
Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 31 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
2 km
Restaurant
130 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00