Mobilate 2 camere cu vedere la mare, complex mare Rich, Nessebar

Nesebar, Bulgaria – ID 8170
90,500 €
Arie 64 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/7
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim în atenția dumneavoastră 2 camere cu vedere la mare într-un complex perfect! Apartamentul este situat la etajul 4 din 7 etaje, într-un complex privat de elită, chiar pe plajă, în Nessebar, Bulgaria. Suprafața totală este de 64 m2. Dispunere: hol de intrare, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere la mare. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele, conform fotografiilor actuale. Proprietate de investiții uimitoare în prima linie a mării!
Rich 1 este un frumos complex de apartamente de lux din Nessebar, situat pe prima linie a mării, în unul dintre cele mai frumoase și liniștite golfuri de pe coasta bulgară, foarte aproape de dunele de nisip și de grădină. Complexul are propria sa plajă. Servicii și facilități: plajă privată, amenajată cu iluminat și design peisagistic, restaurant cu terasă în aer liber la mare, piscină în aer liber cu secțiune pentru copii, bar acvatic, SPA și centru de wellness, jacuzzi, saună, masaje, centru de fitness, solar, biliard, colț pentru copii cu animatori, parcare subterană, întreținere a complexului pe tot parcursul anului, pază și supraveghere video 24/7. Taxa de întreținere este de 12 eur/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Orașul Nessebar este una dintre cele mai vizitate stațiuni bulgărești de pe coasta Mării Negre. Acesta se află la 38 km de Burgas și la 100 km sud de Varna, pe peninsula stâncoasă cu același nume, care urmează vag plaja de nisip Sunny Beach spre sud.
Orașul a fost declarat rezervație arhitecturală și arheologică în 1056. Din 1983 este inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Acest loc pitoresc se caracterizează prin dezvoltarea sa în stilul Mării Negre, cu case din lemn cu două etaje care se înghesuie pe străzi sinuoase. Numeroase biserici, în principal din perioada bizantină (Biserica Sfântul Ioan Botezătorul din secolul al XI-lea, Biserica Sfântul Ștefan din secolul al X-lea, cu frumoase picturi murale din Renașterea Națională Bulgară și Biserica Pantokrator) adaugă atmosfera. Cea mai veche biserică păstrată este Bazilica, care datează probabil din secolul al V-lea. În centrul orașului se află Vechiul Palat Episcopal, care este, fără îndoială, unul dintre cele mai impresionante repere ale orașului. La periferia orașului vechi se află o moară de vânt unică din lemn. Muzeul Arheologic, cu o colecție vastă de icoane și ceramică veche, și Mănăstirea Sfântul Gheorghe merită, de asemenea, o vizită. În apropierea portului există ziduri bine conservate, iar orașul are pavaje care datează atât din Evul Mediu, cât și din Grecia și Roma antice. Străzile pietruite și bine întreținute, bisericile vechi și casele din lemn din secolul al XIX-lea dau acestui oraș un farmec fără precedent. Vă puteți plimba ore în șir admirând gama de obiecte de artizanat oferite și învățând despre trecutul său bogat. Iubitorii de istorie și arhitectură nu se vor plictisi aici. Veți găsi, de asemenea, magazine mici, o piață, taverne și un port. Există mai multe plaje. În partea de sud a orașului se află cea mai interesantă plajă, South Beach. Lungimea sa este deosebit de interesantă și, dacă vă uitați cu atenție, veți descoperi că se conectează fără probleme cu plaja care se întinde până la Sunny Beach. Plaja este nisipoasă, cu o intrare treptată în mare și oferă o gamă largă de activități sportive (fotbal, volei, jet ski etc.). De-a lungul plajei de nisip de pe continent, la 2 km de centrul vechi, se află un cartier nou. Apropierea de Sunny Beach oferă posibilitatea de a profita de întreaga gamă de activități sportive și de divertisment și de alte servicii și în această stațiune. Varietatea și combinația de istorie cu servicii moderne și șederea nocturnă în restaurantul de pe faleza de deasupra mării din vechiul Nessebar sunt motive pentru a vizita și a vă petrece vacanța în acest loc magic.
Acest loc uimitor este perfect pentru romantici, iubitori de viață de noapte, istorie, cultură și mâncare bună. Nessebar nu trebuie ratat de nimeni care dorește să cunoască Bulgaria și obiceiurile sale.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
64 m2
Suprafață utilizabilă
56 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
350 m
Medic
510 m
Cafenea
50 m
Restaurant
20 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
840 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00