Mobilate 2 camere în complexul magnific Venus Palaces, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 10048
72,300 €
Arie 47 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 799 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 2 dormitoare mobilat elegant, situat la etajul 4 al complexului exclusivist Venera Palace de pe Sunny Beach. Suprafața totală este de 47,01 m2, suprafața construită este de 40,50 m2. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon cu vedere la parc. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale. Apartamentul este ideal pentru vacanțe în familie, pentru investiții și pentru locuit pe tot parcursul anului.

Complexul Venera Palace, în care se află apartamentul, este situat într-un mediu natural unic - o frumoasă oază de verdeață în stațiunea Sunny Beach. Combinația de aer de mare cu mirosul de pin de sud este o condiție prealabilă pentru o atmosferă unică, care este foarte prosperă pentru sănătatea corpului și a sufletului. În complex există pace, liniște și marș. Plaja de nisip este la 8 min. de mers pe jos, toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Complexul are un centru SPA, situat într-o clădire separată, și vă puteți bucura de tratamente speciale de relaxare și proceduri balneologice. Complexul este deschis pe tot parcursul anului. Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție:

- Piscină în aer liber pentru adulți și copii, cu diverse echipamente de masaj sub apă

- Cadă cu hidromasaj

- Umbrele de soare elegante

- Corturi confortabile

- Grădină exotică cu un mic râu printre vegetația naturală -.

copaci și verdeață, flori, fântâni și pergole pentru odihnă și relaxare

- Sală de masaj, tratamente și reabilitare, inclusiv tratamente cu nămol marin, saună, aburi

baie, duș și zonă de relaxare;

- Platformă de fitness în aer liber, în aer liber, printre copaci și verdeață;

- Lobby impresionant cu zonă de recepție - decorat cu tablouri și tavane pictate manual;

- Cafenea în stil rustic clasic;

- Zone comune și lift cu un design interior unic;

- Loc de joacă pentru copii;

- Parcare;

- Parcare subterană;

- Serviciu de securitate 24 de ore pe zi și CCTV în complex;

- Servicii medicale 24 de ore pe zi pentru copii și adulți;

- Întreținere și gestionare a proprietății complexului pe tot parcursul anului;

Taxa de întreținere este de 799,17 euro pe an + fond de reparații de 44,20 euro pe an. Distanța până la mare este de 600 de metri. Oportunitate unică de investiție!

Noi, la MY PROPERTY AT THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.

Echipa MNM

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
47 m2
Suprafață utilizabilă
40.5 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00