Mobilate 2 camere în prima linie în Majestic Resort, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 5288
93,500 €
Arie 84 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 2/12
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Oferim un apartament spațios, mobilat, cu 2 dormitoare de 84m2, situat la etajul al doilea din douăsprezece etaje în complexul Majestic Beach Resort de pe Sunny Beach, Bulgaria. Amenajare- hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, balcon cu vedere frumoasă. Distanța de la plajă este de 100 de metri. Complex în prima linie. În complex sunt disponibile pentru dvs. și pentru oaspeții dvs:

Grădină amenajată, două piscine în aer liber, solar, piscină pentru copii, atracții acvatice, recepție și securitate 24/7, lifturi, 4 restaurante unice, 4 baruri, centru de afaceri, 4 săli de conferințe, centru medical, centru de fitness, centru spa, salon de înfrumusețare, mini club (grădiniță), loc de joacă, club de hobby, fotbal, baschet, volei, teren de tenis, magazine, parcare, plajă privată. Taxa de întreținere este de 11 €/m2 pe an.

Ofertă foarte bună, recomandată!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
12
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
84 m2
Suprafață utilizabilă
73 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
220 m
Medic
1 km
Cafenea
120 m
Restaurant
90 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00