Mobilate recent 3 camere în complex de lux, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9171
104,500 €
Arie 67 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 20 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un apartament magnific, elegant, cu 3 dormitoare, cu o suprafață totală de 67 m2, situat la etajul 4 din 6 etaje, în complexul privat Harmony Sweets 8 de pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include tot mobilierul și echipamentul, conform fotografiilor actuale. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă spațioasă. Complexul în care se află apartamentul este situat la doar 600 de metri de plajă, este luxos, de clasă superioară și funcționează pe tot parcursul anului. Toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Ideal pentru închiriere sau pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție în complex: o piscină mare de 25 m lungime, piscină pentru copii, jacuzzi, zone de relaxare, lobby și recepție, pază 24 de ore, terenuri spațioase, perfect întreținute, Proprietarii și oaspeții lor se pot bucura și de infrastructura complexelor învecinate ale aceluiași dezvoltator. Potrivit în special pentru familiile cu copii.

Taxa de întreținere este de 20€/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
58.96 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00