Modern, nou apartament penthouse la 30 m de la mare, Kozino

Kožino, Croația – ID 8542
Arie 136 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Etaj 2/3
Mare 30 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară

Excelent, modern, apartament penthouse nou cu terasă pe acoperiș în Kozino este de vânzare. Distanța de la mare doar 30 m - al doilea rând la mare. Apartamentul are o vedere minunată la mare.

Acesta este un apartament duplex la primul și al doilea etaj. La primul etaj există un hol, bucătărie cu sufragerie și living, baie și terasă acoperită. O scară internă duce la etajul al doilea. Există un coridor, 3 dormitoare, dintre care unul are baie proprie, o altă baie și o terasă pe acoperiș de aproximativ 80 m2. Suprafața utilă netă totală a camerelor și teraselor descrise este de 133,63 m2. În plus, apartamentul dispune de un loc de parcare în fața casei.

Suprafața utilă netă totală a apartamentului cu loc de parcare este de 136,13 m2.

Orientarea proprietății spre sud. Distanța față de mare 30 m și acces direct la mare. Distanța față de centru 900 m.

Avantaj la cumpărarea acestei proprietăți: cumpărătorul nu plătește impozit pe transferul de proprietate.

În total 4 apartamente în casă - la parter, primul și al doilea etaj. Construcție cu bloc termic din cărămidă. Calea de acces este pavată. Acoperiș plat. Ferestre din plastic cu obloane din aluminiu și geamuri triple. Izolație termică a fațadelor 8 cm polistiren. Certificat energetic clasa A. Acoperirea pardoselilor este din gresie și parchet. Un total de 3 aparate de aer condiționat - unul în fiecare dormitor și unul în camera de zi. Încălzire electrică prin pardoseală în băi. Apartamentul are un coș de fum. În curtea clădirii există un grătar comun. Ușa din față este antiefracție și ignifugă. Fiecare apartament de pe acoperiș are propriul panou solar pentru încălzirea apei. Pregătirea pentru jacuzzi se află pe terasa de pe acoperiș.

Avantaj la cumpărarea acestei proprietăți: cumpărătorul nu plătește taxa de transfer de proprietate.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
136 m2
Suprafață utilizabilă
130 m2
Terasă
80 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
6 km
Cafenea
1 km
Restaurant
90 m
Bar
90 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00