Nisa 1 cameră preț de top, complex mare DIT Majestic Beach Resort, Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7899
55,000 €
Arie 45 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 9/10
Mare 30 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament cu 1 dormitor de 45m2, situat la etajul nouă, în complexul privat de 5* DIT Majestic Beach Resort pe Sunny Beach, Bulgaria. Prima linie, chiar lângă plajă. Prețul include toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon spațios.

Complexul în care se află apartamentul este situat strategic în prima linie din partea de nord a stațiunii Sunny Beach, pe un teren de 450 de acri. Suprafața totală a complexului este de 56 de mii de metri pătrați, iar suprafața grădinii unice cu piscine și alei de plimbare este de 350 de acri. Complexul are o parte a plajei, rezervată proprietarilor și oaspeților lor. Un complex de 5* magnific, perfect întreținut, pe plajă! Preț de top, foarte recomandat! Taxa de întreținere este de 11€/m2 pe an.

Proprietarii și oaspeții lor sunt la dispoziția complexului:

4 restaurante unice: restaurantul principal cu 600 de locuri, terasa restaurantului principal cu 150 de locuri, restaurantul tematic (a la carte) cu 300 de locuri, restaurantul de la piscină cu 500 de locuri în zona acoperită și 250 afară, la umbra copacilor.

Sala de conferințe

Sală de jocuri (biliard, șah, backgammon etc.)

Parc

Centru SPA (fitness, saună turcească, saună finlandeză, masaj, jacuzzi)

Salon de înfrumusețare (coafor, salon de înfrumusețare)

Parcare

4 baruri: lobby bar - 800 de locuri, bar pe terasă - 500 de locuri, lobby bar - 120-150 de locuri, bar la piscină - 175-200 de locuri

Piscine: piscină principală, solar, piscină pentru copii, zone de relaxare

zonă pentru copii: mini-club (grădiniță, colț pentru copii)

Club de hobby (atelier de artizanat)

Teren de joacă;

Sport: loc de joacă, teren de tenis, teren de volei pe plajă

Noi, la MY REAL ESTATE AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de o serie de cafenele, tarabe și restaurante confortabile.

Numărul etajului
9
Numărul de etaje
10
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
45 m2
Suprafață utilizabilă
39.6 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00