Nisa 2 camere, 300m de la plajă, casa de apartamente Cabana Beach, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9718
61,000 €
Arie 51 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 5/5
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 7 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament cu 2 dormitoare, situat la ultimul etaj al cincilea în clădirea rezidențială Cabana Beach Club de pe Sunny Beach. Suprafața totală este de 51m2. Dispunere: hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și balcon spațios. Prețul include mobilier și echipamente.
Complexul "Cabana Beach" este situat într-o locație frumoasă, înconjurat de verdeață și în imediata apropiere a unui parc protejat cu dune naturale unice și la aproximativ 300 de metri de plajă. Complexul oferă:
ascensor
recepție
supermarket
magazin de mobilă
restaurant
parcare
acces cipuri
Taxa de întreținere este de 7€/m2 pe an
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o gamă inegalabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.
Echipa MNM
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur. Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment. Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană. Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
5
Numărul de etaje
5
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
51 m2
Suprafață utilizabilă
44.88 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
230 m
Medic
100 m
Cafenea
350 m
Restaurant
120 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
670 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00