Nou 2 camere cu vedere la mare, locație de top, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bulgaria – ID 9319
108,900 €
Arie 57 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 5 m
Taxă pentru servicii 250 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Lux la o adresă de prestigiu! Vă oferim 2 camere de lux în frumosul și noul complex Ipanema Beach din Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul oferă o vedere frumoasă la mare. Situat la primul etaj din șase etaje, clădirea are un lift. Suprafața totală este de 57m2. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, terasă cu vedere la mare. Apartamentul nu a fost locuit niciodată, mobilier și electrocasnice noi. Prețul include mobilierul și echipamentele conform fotografiilor actuale. Complexul Ipanema Beach, în care se află apartamentul, este un complex de lux pe plajă, în prima linie în stațiunea populară Sveti Vlas. Acesta a fost construit special pentru iubitorii de vederi panoramice la mare, la portul de iahturi Marina Dinevi. Complexul este format din două clădiri separate, suprafața terenului este de 17 000 m2. Infrastructura și facilitățile din complex:
Piscină, zonă de relaxare, salon de înfrumusețare, centru de fitness, recepție, pază 24h, parcare, lobby bar.
Taxa de întreținere este de 250 € pe an.
Distanța până la mare este de numai 5 metri.
Noi, la MY PROPERTY BY THE SEA, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.
Pe lângă climatul ideal, care se află aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement și complexe de vacanță luxoase. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.
Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.
Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.
De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un super raliu cu același nume.
Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă.
Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
57 m2
Suprafață utilizabilă
50.16 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
150 m
Medic
150 m
Cafenea
220 m
Restaurant
120 m
Bar
150 m
Școală/gradiniță
210 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00