Nou mobilat 2 camere, fără comision de întreținere, Carevo, Bulgaria

Carevo, Bulgaria – ID 8631
79,800 €
Arie 63 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 4/4
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim 2 camere nou mobilate lângă plaja Nestinarka din Carevo. Casa în care se află apartamentul este nou construită, aprobată și fără taxă de întreținere. Apartamentul de 63 m2 este situat la etajul patru și ultimul și are următoarea dispunere: hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu WC, două terase. Apartamentul are o expunere spre sud-est. Se vinde complet mobilat și gata de mutat. Apartamentul este potrivit pentru utilizare pe tot parcursul anului.
Fără taxă de întreținere!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Carevo este situat pe trei peninsule mici și în patru golfuri, iar zona sa este unică pentru Bulgaria. Locația orașului seamănă cu Rio de Janeiro la o scară mult mai mică, cu multe golfuri și plaje mici și cu apropierea munților.
Peisaj divers, mediu conservat, fenomene naturale, combinația dintre munte și mare, prezența parcului natural "Strandzha", multe zone protejate, istorie și cultură necunoscute, floră și faună unice, râuri curate, folclor unic, obiceiuri, muzică, dans, bucătărie și așa mai departe. Natura unică, istoria bogată și tradițiile populare vii, împletite într-un mod unic în timpuri dinamice, determină aspectul municipiului Carevo din sud-estul Bulgariei.
Aici natura combină pitorescul litoral și plajele cu maiestuosul munte măgulitor, dar ușor accesibil - Strandzha, care uimește prin bogăția sa de floră și faună.
Clima blândă, asemănătoare cu cea din țările mediteraneene, a atras oamenii să se stabilească pe aceste meleaguri încă din cele mai vechi timpuri. Prin urmare, urmele prezenței umane și monumentele sunt numeroase și variate - de la mormintele și cimitirele tracice unice din epoca bronzului, trecând prin vestigiile bine conservate ale dominației grecești și romane, până la bazilicile din perioada creștinismului timpuriu și a Evului Mediu târziu.Numărul etajului
4
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
63 m2
Suprafață utilizabilă
55.44 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
430 m
Medic
1 km
Cafenea
360 m
Restaurant
30 m
Bar
410 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00