O casă unică cu vedere la mare și munți, natură virgină, Košarica

Košarica, Bulgaria – ID 7365
420,000 €
Arie 400 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 3 000 m
Taxă pentru servicii 1 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim o casă unică cu trei dormitoare în Košarica, Bulgaria. Casa este cu două etaje și are o suprafață totală de 400 m2 și un teren de 1500 m2. Casa oferă un teren spațios, o terasă acoperită și o piscină în aer liber. Se vinde cu mobila si electrocasnice conform pozelor curente.

Noi, cei de la MOJE NEMOVITOST U MORE, vă oferim un număr fără egal de proprietăți de înaltă calitate și verificate. Te vom ajuta să investești în proprietatea potrivită, conform cerințelor tale, pentru ca banii tăi să nu-și piardă din valoare. Suntem bulgari și activăm în Bulgaria tot timpul anului. Compania noastră vă poate oferi achiziționarea, închirierea și gestionarea generală a imobiliare și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în locațiile din Sveti Vlas, Sunny Coast, Nesebăr, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Kosharitsa este un sat stațiune (districtul Burgas, municipiul Nessebar), situat la 3 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime versanți coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. . Această zonă este pitorească, cu o frumoasă priveliște panoramică, cufundată în vegetația densă mediteraneană. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și turism.

Satul este foarte fermecător, își păstrează curățenia și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și neatinse. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata sunt în apropiere.

Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe la plajă și iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Coast). Iubitorii de natură au opțiunea de a se plimba prin pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere ii vor incanta pe pasionatii de pescuit.

Košarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja si statiunea Sunny Beach sunt la 3 km, orasul Burgas si aeroportul international - 31 km, Varna - aproximativ 90 km. Satul are o scoala, magazine si o frumoasa biserica in piata. Drumurile sunt asfaltate, exista sistem centralizat de apa si canalizare, telefon si conexiune la internet.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
400 m2
Teren
1500 m2
Suprafață utilizabilă
400 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Da
Suprafață construită
400 m2
Parcare
Da
Magazin
5 km
Medic
6 km
Cafenea
90 m
Restaurant
70 m
Bar
680 m
Școală/gradiniță
140 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00