Oferim spre vânzare o casă de familie cu 7 camere, la doar 500 de pârtiile de schi din Bansko.

Bansko, Bulgaria – ID 2513
Arie 320 m2
Dispoziție 7 camere + bucătărie
Sârtie 500 m
Condiție Liber
De vânzare este o casă solidă cu trei etaje, cu o suprafață de 150 m2. Casa este situată pe o stradă liniștită, la doar 500 de metri de telescaunul din stațiunea de schi de renume mondial Bansko. Casa este situată pe un teren de 320 m2. 1 etaj oferă următoarele camere: hol, tavernă cu șemineu, saună, baie cu cadă și debara.
Etajul 2 oferă: două dormitoare, două băi și un balcon. Etajul 3 oferă: trei dormitoare, două băi și o bucătărie cu o terasă spațioasă,
patru dormitoare și o baie cu toaletă. Există o unitate cu un dormitor cu o intrare separată, o baie și un balcon. Proprietatea este potrivită pentru locuire permanentă sau pentru închiriere. Garajul are 50 m2. Bansko este un oraș frumos, cunoscut pentru istoria sa și este situat la poalele muntelui Pirin.

Puțin mai multe despre Bansko:
Orașul este situat la 927 de metri deasupra nivelului mării, într-o vale în care se întâlnesc trei munți - Pirin, Rodopy și Rila.
Pe de o parte - Rodopy, pe de altă parte - Rila - cu cel mai înalt vârf din Peninsula Balcanică - Musala (2925 m), iar pe de altă parte - Pirin.
Orașul Bansko este principalul centru administrativ și cultural-economic al regiunii.
Este situat la 161 km. sud de aeroportul din Sofia și la 56 km. sud-est de Blagoevgrad, cu care este bine conectat.
Bansko este o destinație populară, deoarece este aproape de Grecia - la doar 140 km de Marea Egee. 6 km de Bansko se află izvoare minerale calde.
Pentru că în Bansko există de toate!
Drumeții de iarnă
Potrivit unui sondaj european privind stațiunile de schi din Europa, Bansko este una dintre cele mai populare stațiuni. Stațiunile sunt clasificate în șase categorii în funcție de lungimea pârtiilor. Cu pârtii cu o lungime cuprinsă între 51 și 100 km, Bansko se află pe primul loc! Este cea mai ieftină stațiune din această categorie din cele 400 analizate. Bansko oferă 75 km de pârtii îngrijite profesional și întreținute în mod fiabil, o școală de schi bună și un magazin de schi la dispoziția schiorilor și snowboarderilor.
27 km de teleschiuri moderne de mare capacitate îi transportă pe oaspeți rapid și confortabil către pârtii, care sunt perfect îngrijite cu echipamente impecabile.
Zona de schi are un total de 17 pârtii marcate cu o lungime totală de 65 km, dintre care 9 km sunt drumuri de schi. Bansko oferă o oportunitate unică pentru o coborâre continuă de 16 km. Ultimii 7 km ai pârtiei de schi, care leagă stațiunea de schi de orașul Bansko, sunt dotați cu 40 de tunuri pentru zăpadă artificială și iluminat pentru schiul pe timp de noapte.
Numărul total de teleschiuri este de 23 - șapte locuri, dintre care două sunt noi, șase teleschiuri și zece teleschiuri pentru copii. Există un carusel mobil, lifturi noi pentru copii și o grădiniță.
Numărul de etaje
2
Dispoziție
7 camere + bucătărie
Arie
320 m2
Teren
320 m2
Suprafață utilizabilă
150 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Suprafață construită
150 m2
Parcare
Da
Pivniță
Da
Magazin
910 m
Medic
1 km
Cafenea
950 m
Restaurant
620 m
Bar
870 m
Școală/gradiniță
780 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00