Penthouse 4+1, 185m2 în centru, cu o terasă mare, Benidorm, Spania

Benidorm, Spania – ID 6387
280,000 €
Arie 185 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Etaj 6/6
Mare 800 m
Condiție Liber

Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim un penthouse mare in Benidorm, in centru, intr-un cartier excelent cu toate serviciile necesare, transport in comun, supermarketuri. Este o proprietate cu o suprafață de 188 m2, cu o terasă mare și vedere la centrul orașului Benidorm. Are 4 dormitoare duble mari, 1 baie mare cu duș. o bucatarie mare, complet utilata si o terasa mare la care se poate accesa din bucatarie si unul dintre dormitoare. Acest apartament este situat la 800 m de plaja si la un minut de centrul orasului Benidorm. Apartamentul este gata de mutat, iar locația lui îl face o opțiune excelentă de investiție.

Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi

Aproape de toate serviciile: autobuz, supermarketuri Mas y Mas, Consum, centru de sănătate Tomás Ortuño, școli Ausias March, CEIP Bautista Lledó, Nuñez de Balboa, Aitana, centru sportiv Foyetes foietes, stadion municipal Guillermo Amor, gardă civilă, gară, Suma administrație fiscală și trezorerie, parcul L'aigüera, primărie, clinică Benidorm și multe, multe. Mansarda in centru, adevarat lux... Vedere fara restrictii. Există muzică în toată casa, copertine automate, o pergolă cu grătar portabil și toate lucrurile în aer liber. O casă ca nimeni alta. Verifică-l fără obligație.

Numărul etajului
6
Numărul de etaje
6
Dispoziție
4 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
185 m2
Suprafață utilizabilă
157 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
60 m
Medic
40 m
Cafenea
70 m
Restaurant
50 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
180 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00