Penthouse de lux 4+1 cu piscină, patru băi 4% reducere !

Trikomo, Cipru – ID 8988
996,000 €
Arie 290 m2
Dispoziție 4 + 1 camere
Etaj 22/23
Mare 300 m
Condiție În construcție
Sezon Tot anul

Căutați mai mult lux? Vă prezentăm un proiect hotelier de excepție și, în prezent, cel mai luxos proiect hotelier la malul mării din partea de nord a Ciprului, un proiect care va ridica nivelul construcțiilor de pe insulă.

În calitate de reprezentant exclusiv al dezvoltatorului, vă putem oferi cele mai bune condiții în cadrul proiectului. Suntem liderul pieței cu peste 1000 de clienți mulțumiți la malul mării, consultați recenziile noastre.

În partea dreaptă a proiectului se află hotelul de cinci stele Arkın , unde se află cel mai mare Cazino de pe insulă, ceea ce va atrage mai mulți oameni să se cazeze, în partea stângă dezvoltatorul urmează să construiască propriul hotel chiar pe plajă, unde investitorii vor avea beneficii suplimentare.

Planul de rambursare este de patru până la cinci ani fără majorare( în funcție de ce clădire alegeți),predarea proiectelor este în mai 2025.

În anumite condiții puteți obține o reducere de 4% sub prețul pieței, așa că nu ezitați să mă contactați.

Având în vedere că infrastructura ( magazine, restaurante, cafenele, baruri , spa-uri, etc) se extinde până la etajul trei, există vedere la mare din toate unitățile proiectelor.

Proiectul este literalmente un oraș într-un oraș,688 de unități împărțite în patru clădiri, o clădire va fi folosită 24x7 ca hotel, proprietarii acestor tipuri de unități pot folosi unitățile în primul rând pentru investiții nu pentru locuire permanentă, totuși se poate aștepta un randament mai mare.

Complexul dispune de unități de următoarele tipuri: De la 1 dormitor la penthouse-uri de 4+1 și 5+1 cu piscină pe acoperiș.

Acest penthouse de 4+1 are o suprafață utilă de 170m2 și o terasă imensă 104 unde există și o piscină privată. Există 4 băi. Toate facilitățile sunt Handsgrohe , aer condiționat Vrf și alte caracteristici de lux. Penthouse-ul este situat în blocul A , unde cea mai apropiată dată de predare a proiectelor este în mai 2025. Prețul estimat de închiriere pe noapte va fi între 800 și 1000 de euro.

Scurte caracteristici ale proiectului și ale infrastructurii:

Cinci tipuri de restaurante ( italian, local, mediteranean, bar shushi și altele ) trei piscine , dintre care una cu piscină infinită , diferite sporturi și complexe sportive , parcuri , centru comercial unde vor fi doar mărci de lux. Spa-uri, centre de fitness , magazine și cafenele.

Teatru și cinematograf, Pistă de biciclete , Pistă pietonală, Birou de schimb valutar, Teren de squash închis, Saună, Baie de aburi, Masaj, Hamam, Piscină interioară, Sală de gimnastică, Yoga - Pilates, Sistem de securitate 24 de ore și sistem CCTV, Zone de activitate și divertisment (aparate de joc / karaoke / sală playstation).

Servicii de menaj (serviciu de colectare a deșeurilor), Serviciu de transfer, Cameră de asistență medicală, Club de sănătate, Închiriere de biciclete, Seif, Teren de joacă larg pentru copii, Curățătorie chimică, spălătorie și serviciu de călcat, Coafor și centru de înfrumusețare / frizerie, Grădiniță și club pentru copii (babysitting), Supermarket, Snack bar lângă piscină. Sală multifuncțională pentru divertisment, petreceri și conferințe, Restaurant "Day Time" și salon pentru mic dejun, Bar la piscină Panaromic, Restaurant "Steak House", Bar de țigări, Lobby Bar. Hookah/Shishaha Bar, Pattiserie și multe altele . La cerere, vom trimite o specificație a interiorului de înaltă calitate.

Ne vom ocupa de toate serviciile pre și post-vânzare, inclusiv de închirierea proprietății dumneavoastră. Cu noi nu plătiți niciun comision pentru intermedierea tranzacției, noi suntem agenții exclusivi ai dezvoltatorului, dumneavoastră cumpărați direct de la vânzător.

Numărul etajului
22
Numărul de etaje
23
Dispoziție
4 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
290 m2
Suprafață utilizabilă
170 m2
Terasă
104 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Piscină
6 piscine
Parcare
Da
Pivniță
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
120 m
Medic
650 m
Cafenea
250 m
Școală/gradiniță
3 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00