Penthouse incredibil cu piscină privată, Hacienda del Alamo, Spania

Hacienda del Alamo, Spania – ID 6952
107,450 €
Arie 76 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 28 000 m
Condiție Liber

Acest incredibil penthouse cu două dormitoare și două băi, orientat spre sud, cu vedere deschisă, include toate aparatele, aer condiționat, o terasă privată mare cu o piscină foarte atractivă de 1,50 x 1,50 m2 cu o terasă pentru a vă relaxa și o piscină comunitară, grădini și terenuri de tenis. Proprietatea se vinde complet mobilată.

O ușă de securitate duce la holul de intrare și la bucătăria spațioasă, care include toate aparatele și o zonă de lucru mare din marmură cu bar deschis și uși hașurate către camera de zi și sufragerie. Spălătoria foarte practică este conectată prin uși de sticlă direct la bucătărie, unde se află mașina de spălat. Livingul și sufrageria mare, în care se intră prin uși pliabile, oferă o senzație mare de spațiu și un trai confortabil și există acces direct la terasa mare cu piscină privată proprie.

De aici, o ușă duce la holul care oferă acces la ambele dormitoare și la ambele băi.

Dormitorul principal spațios și luminos, cu baie proprie, are dulapuri mari încorporate, iar baia proprie are o chiuvetă dublă cu chiuvetă din marmură, o cadă cu duș deasupra capului și un ecran de duș încorporat. Acest dormitor are acces direct la terasa de la piscină. Dormitorul de oaspeți are o dimensiune foarte bună și oferă o mulțime de spațiu de depozitare datorită dulapurilor încorporate și ferestrelor pe toată lungimea care lasă să pătrundă lumină maximă în acest dormitor. Acest dormitor se află chiar lângă baia completă cu duș.

Terasa, care face legătura atât cu camera de zi, cât și cu dormitorul principal, este un spațiu în aer liber excelent pentru a vă bucura de stilul de viață al fresco, cu o piscină de scufundare și oferă diverse spații de relaxare. Există, de asemenea, o zonă de relaxare încorporată și mult spațiu pentru o masă și scaune. Piscina este perfectă pentru a vă răcori în timpul verii, iar în lunile mai reci veți fi încântați să știți că piscina poate fi încălzită, perfectă pentru momente de relaxare.

Hacienda del Álamo este una dintre cele mai mari stațiuni de golf din Spania. Este situată între Cartagena și Murcia. Hacienda del &;Aacute;lamo are tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de viață. Stațiunea are o gamă largă de facilități sportive de primă clasă, inclusiv un teren de golf cu 18 găuri și o academie de golf, un complex sportiv cu terenuri de fotbal și rugby, terenuri de tenis, terenuri de padel, teren de bowling și un complex multisport. Clubhouse-ul principal are o vedere spectaculoasă la complex și oferă un restaurant cu preparate din bucătăria mediteraneană, bar și terase. Alte facilități includ piscine, locuri de joacă pentru copii și o pistă pentru biciclete. Inima complexului este un sat spaniol cu străzi pitorești cu multiple magazine, cafenele și restaurante care abia așteaptă să fie explorate.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
76 m2
Suprafață utilizabilă
74 m2
Terasă
Da
Magazin
4 km
Medic
4 km
Cafenea
190 m
Restaurant
210 m
Bar
190 m
Școală/gradiniță
4 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00