Perfect 3 camere, prima linie la mare, Carevo, Bulgaria

Carevo, Bulgaria – ID 8628
108,900 €
Arie 107 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 50 m
Taxă pentru servicii 11 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim 3 camere complet mobilate și pregătite, într-un complex frumos, prestigios, în prima linie de mare, în orașul istoric Carevo, Bulgaria. Apartamentul de 107m2 este situat la etajul al treilea al complexului de lux. Dispunere: hol, living cu chicinetă, 2 dormitoare, 2 băi și 3 terase. Regina Mare este un aparthotel de lux situat pe coasta de sud, chiar pe plajă, în zona Nestinarka, unde plaja face legătura cu Parcul Natural Strandja și cu orașul Carevo. Natura intactă păstrată și clima blândă creează condiții favorabile pentru un sejur pe tot parcursul anului. Complexul oferă confort maxim și toate facilitățile pentru o vacanță de vară.

- Lobby spațios, recepție, 3 lifturi, restaurant italian, lobby bar, loc de joacă pentru copii, piscină (cu secțiune pentru copii). Hotelul este complet climatizat.

- Alte servicii - telefon, fax, internet wireless, umbrele și șezlonguri gratuite lângă piscină, recepție - seif, taxi, închiriere de mașini, parcare - gratuit.

- Centru SPA cu baie de aburi, saună finlandeză, masaj și talasoterapie, baie cu spumă, sală de relaxare, fitness. Teren de volei și fotbal pe plajă, posibilitate de practicare a diferitelor sporturi pe plajă.

Taxa de întreținere este de 11 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Carevo este situat pe trei peninsule mici și în patru golfuri, iar zona sa este unică pentru Bulgaria. Locația orașului seamănă cu Rio de Janeiro la o scară mult mai mică, cu multe golfuri și plaje mici și cu apropierea munților.

Peisaj divers, mediu conservat, fenomene naturale, combinația dintre munte și mare, prezența parcului natural "Strandzha", multe zone protejate, istorie și cultură necunoscute, floră și faună unice, râuri curate, folclor unic, obiceiuri, muzică, dans, bucătărie și așa mai departe. Natura unică, istoria bogată și tradițiile populare vii, împletite într-un mod unic în timpuri dinamice, determină aspectul municipiului Carevo din sud-estul Bulgariei.

Aici natura combină pitorescul litoral și plajele cu maiestuosul munte măgulitor, dar ușor accesibil - Strandzha, care uimește prin bogăția sa de floră și faună.

Clima blândă, asemănătoare cu cea din țările mediteraneene, a atras oamenii să se stabilească pe aceste meleaguri încă din cele mai vechi timpuri. Prin urmare, urmele prezenței umane și monumentele sunt numeroase și variate - de la mormintele și cimitirele tracice unice din epoca bronzului, trecând prin vestigiile bine conservate ale dominației grecești și romane, până la bazilicile din perioada creștinismului timpuriu și a Evului Mediu târziu.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
107 m2
Suprafață utilizabilă
94.16 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
140 m
Medic
2 km
Cafenea
330 m
Restaurant
60 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00