Pješčana Uvala,, apartament cu vedere la mare

Medulin Pješčana uvala, Croația – ID 8330
259,000 €
Arie 73 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Etaj 2/3
Mare 50 m
Condiție Liber
Sezon Sezon de vară
Apartament 3+1 cu garaj subteran se află într-o locație excelentă în Pješčana Uvala. Suprafața totală a apartamentului este de 61,74 m2, garaj subteran 11,79 m2. Acesta este format dintr-un hol, living, 2 dormitoare, baie și terasă cu vedere la mare. Apartamentul este disponibil imediat. Locație de top, oportunitate unică

Medulin se află pe lista centrelor de vârf ale turismului istrian și este una dintre cele mai renumite 20 de stațiuni din Adriatica. Dezvoltarea dinamică a acestui sat de pescari, cândva mic, a fost posibilă datorită locației sale excepționale și climatului mediteranean blând. Vizitatorii din Medulin se pot bucura de un peisaj liniștit și unic sau pot petrece o vacanță dinamică cu oferta excelentă a acestui centru turistic. Ideal pentru toate sporturile nautice, dar datorită iernii blânde, climatului mediteranean și infrastructurii sportive bogate, se pot bucura de toate celelalte sporturi și activități recreative.

Restaurantele din Medulin nu vă vor lăsa cu siguranță indiferenți cu oferta lor de mâncăruri pline de imaginație.
Gustați specialitățile de pește, crab și crustacee de la Marea Adriatică, prosciutto din Istria, delicatesele de primăvară cu sparanghel sălbatic și creațiile gastronomice de toamnă cu trufe afrodisiace. Somelierii recomandă Malvasia istriană, Chardonnay, Pinot Noir și vinuri albe gri, precum și Teran, Merlot și Cabarnet Sauvignon.

În Medulin există o bancă, bancomate, oficiu poștal, cabinete medicale, farmacie, piață de pește, spălătorie auto, numeroase magazine și restaurante, magazine de suveniruri, bijuterii, coafor, galerii. Divertismentul este variat, de la cluburi de noapte care funcționează până în zori, multe baruri pe plajă, cafenele și terase de vară și diverse cluburi de animație pentru tineri și vârstnici.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
3
Dispoziție
3 + 1 camere
Vedere la mare
Da
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
61.74 m2
Balcon
Da
Garaj
Da
Parcare
Da
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
290 m
Restaurant
260 m
Bar
40 m
Școală/gradiniță
450 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00