Spațioase 1 cameră lângă Cacao Beach, complex excelent, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9086
42,500 €
Arie 49 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 400 m
Taxă pentru servicii 376 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Oferim spre vânzare un apartament frumos și spațios cu 1 cameră, cu o suprafață totală de 49m2. Apartamentul este situat la etajul trei din șase etaje, în complexul Elite 3. Acesta este format dintr-un living cu chicinetă, baie cu WC și terasă. Se vinde complet mobilat. Posibilitatea de a cumpăra un garaj. Complexul Elite 3, în care este situat apartamentul, se află la doar 400 de metri de plaja de nisip Cacao Beach de pe Sunny Beach și dispune de următoarele facilități: piscină, zonă de relaxare, restaurant, bar la piscină, centru de fitness, parcare, pază 24 de ore, recepție. Taxa de întreținere este de 376 € pe an.

Complexul este potrivit pentru locuire permanentă sau pentru recreere de vară. Un chilipir incredibil!

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.

Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.

Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.

Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.

De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.

Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
49 m2
Suprafață utilizabilă
43.12 m2
Terasă
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
270 m
Medic
1 km
Cafenea
460 m
Restaurant
150 m
Bar
280 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00