Spațioase 2 camere într-o casă rezidențială, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8603
63,500 €
Arie 65 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 125 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un frumos 2 camere, de 65m2, situat la etajul al treilea din patru etaje într-o casă rezidențială pe Sunny Beach, Bulgaria. Distanța până la cea mai apropiată plajă este de numai 300 de metri. Dispunere: living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă, două terase. Prețul include mobilierul și echipamentul conform fotografiilor actuale.
Taxa de întreținere este de 125 € pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.
Pe lângă climatul ideal, fiind aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement luxoase și complexe de vacanță. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.
Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.
Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.
De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un super raliu cu același nume.
Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit. Orașul dispune de toate facilitățile pentru o viață confortabilă. În Sveti Vlas, toate proprietățile pe care le oferim sunt potrivite pentru o viață permanentă
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
57.2 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
190 m
Medic
180 m
Cafenea
370 m
Restaurant
160 m
Bar
160 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00