Spațioase 2 camere la 70m de plajă, Poseidon complex, Sunny Beach, Bulgaria

Sunny Beach, Bulgaria – ID 7875
69,300 €
Arie 73 m2
Dispoziție 2 camere + bucătărie
Etaj 7/7
Mare 70 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament cu 2 dormitoare în complexul Poseidon și a doua linie la mare în Sunny Beach, Bulgaria. Distanța până la plajă este de numai 70 de metri. Apartamentul este situat la ultimul etaj al șaptelea, iar suprafața totală este de 73 m2. Dispunerea este hol, living cu chicinetă, dormitor, baie cu toaletă și terasă cu vedere la piscină. Apartamentul este ideal pentru vacanțe, pentru a locui pe tot parcursul anului și pentru închiriere. Prețul include toată mobila și echipamentul, care este în stare excelentă. Preț de chilipir! Complexul Poseidon, în care este situat apartamentul, se află la doar 70 de metri de o plajă frumoasă, cu nisip. Orașul antic Nessebar se află la 15 minute de mers pe jos. În cadrul complexului sunt la dispoziția dumneavoastră și a oaspeților dumneavoastră: teren amenajat, piscină cu secțiune pentru copii, zonă de plajă și relaxare, lifturi, recepție și concierge, restaurant, bar, birou de schimb valutar, grătar, loc de joacă pentru copii, închiriere de mașini, parcare, pază 24 de ore și supraveghere video. Complexul este deschis pe tot parcursul anului, toate facilitățile și divertismentul sunt la distanță de mers pe jos.
Taxa de întreținere este de 12 €/m2 pe an. Preț excelent! Recomandat!
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară.
Numărul etajului
7
Numărul de etaje
7
Dispoziție
2 camere + bucătărie
Arie
73 m2
Suprafață utilizabilă
64.24 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
200 m
Medic
1 km
Cafenea
110 m
Restaurant
110 m
Bar
110 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00