Spațioase 3 camere, costuri reduse de întreținere, natură neatinsă, complex Sunny House, Kosarica

Košarica , Bulgaria – ID 8881
60,500 €
Arie 88 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/4
Mare 2 200 m
Taxă pentru servicii 3 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament cu 3 dormitoare de 88m2, situat la etajul trei din patru etaje în magnificul complex Sunny House din Kosharitsa, Bulgaria. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, două băi cu toaletă și două terase. Complexul stațiunii Sunny House este un loc minunat, cu o frumusețe care îți taie respirația. Viața și recreerea la Sunny House este o combinație perfectă între mare și natura neatinsă a Munților Strandzha. Complexul este la dispoziția proprietarilor și a oaspeților lor:
* piscină;
* loc de joacă pentru copii;
* magazin;
* parcare;
* zonă împrejmuită și păzită;
Taxa de întreținere este de 3 €/m2 pe an.
Complexul este situat la 2,2 km de plajă și la 20 de minute de mers pe jos de Sunny Beach. Burgas se află la 35 km, iar aeroportul internațional este la 30 km.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Kosharitsa este un sat de vacanță (districtul Burgas, municipalitatea Nessebar) situat la 3 km de populara stațiune Sunny Beach, la poalele maiestuosului munte Stara Planina, ale cărui ultime pante coboară treptat în apele cristaline ale Mării Negre. Zona este pitorească, cu priveliști panoramice frumoase, cufundată într-o vegetație mediteraneană densă. Satul oferă condiții excelente pentru recreere și drumeții.
Satul este foarte fermecător, păstrându-și puritatea și frumusețea. Aici este armonia, frumusețea și liniștea naturii pure și nealterate. Stațiunea populară și plină de viață Sunny Beach și rezervația naturală pitorească Kalinata se află în imediata apropiere.
Zona are oportunități excelente pentru iubitorii de vacanțe pe plajă și pentru iubitorii de viață de noapte plină de viață (în stațiunea Sunny Beach). Iubitorii de natură au posibilitatea de a se plimba în pădure sau de a merge cu bicicleta. Numeroase eco-rute oferă posibilitatea de a practica ecoturismul și drumețiile. Iazurile din apropiere îi vor încânta pe pasionații de pescuit.
Kosarica este situat la o altitudine de 100 de metri deasupra nivelului mării. Plaja și stațiunea Sunny Beach se află la 3 km, orașul Burgas și aeroportul internațional - 31 km, Varna - aproximativ 90 km. În sat există o școală, magazine, iar în piață se află o biserică frumoasă. Drumurile sunt asfaltate, există alimentare centralizată cu apă și canalizare, telefon și conexiune la internet.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
4
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
88 m2
Suprafață utilizabilă
77.44 m2
Terasă
Da
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
80 m
Medic
1 km
Cafenea
260 m
Restaurant
100 m
Bar
70 m
Școală/gradiniță
1 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00