Spațioase 3 camere, la 300 de metri de plajă, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 9742
81,500 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 4/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 13 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Vă oferim un apartament spațios cu 3 dormitoare de 100m2, situat în 4NP de șase etaje, în complexul privat Flores Park pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include mobilier și echipamente. Dispunerea este hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și balcon.
Complexul în care este situat apartamentul se află la doar 300 de metri de mare și de plajă, toate facilitățile sunt la distanță de mers pe jos. Locație de top. Complexul are o arhitectură plăcută, terenuri bine întreținute, bar, piscină cu zonă de relaxare, loc de joacă pentru copii, recepție, pază 24h, parcare securizată.
Taxa de întreținere este de 13€/m2 pe an.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Ne ocupăm de gestionarea proprietății de la A la Z. Vă puteți baza pe noi în toate aspectele.
Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci doar începe.
Echipa MNM
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km cu o coborâre treptată în mare și apropierea de istoricul Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
4
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
88 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00