Spațioase 3 camere, la câțiva pași de plajă și de promenadă, preț de top, Puerto de Mazarrón

Puerto de Mazarrón, Spania – ID 5345
Arie 65 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/2
Mare 140 m
Condiție Liber

Bucurați-vă de coastă, de plajă și de faleză investind în acest apartament complet mobilat, cu costuri reduse de întreținere în Portul Mazarron! Aproape de plajă și de facilități, această proprietate ar fi un loc minunat pentru a închiria sau a trăi permanent.

Proprietatea include:

Spațioasă și luminoasă, două în una, sufragerie / living. Această cameră are aer condiționat instalat pentru a vă menține răcoare în timpul lunilor mai calde și a fost mobilată la un standard ridicat.

Bucătărie mobilată, inclusiv o mulțime de spațiu de depozitare și produse albe incluse.

Terasă interioară, accesibilă prin bucătărie.

Două dormitoare luminate de multă lumină naturală. Un dormitor include un dulap încorporat la îndemână.

Baie cu cadă, astfel încât să vă puteți relaxa după o zi lungă.

Nu ratați această proprietate incredibilă!

Dragi clienți, trăim într-o perioadă ciudată, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.

Specialitatea orașului Mazarrón sunt plajele sale ieșite din comun: Plaja Bolnuevo, Playa del Castellar, Plaja Nares și Playa de Rihuete, pentru a numi doar câteva dintre locurile care se întind de-a lungul a 35 km de coastă, în mare parte nealterată. Dacă doriți să rămâneți activi, există o mulțime de sporturi nautice, cum ar fi navigația, scufundările și pescuitul.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
2
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
65 m2
Suprafață utilizabilă
64 m2
Terasă
Da
Parcare
Da
Magazin
20 m
Medic
110 m
Cafenea
10 m
Restaurant
10 m
Bar
120 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00