Spațioase 3 camere la doar 300m de plajă, complex frumos, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 9766
103,400 €
Arie 97 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 1/6
Mare 300 m
Taxă pentru servicii 8 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim un frumos apartament cu 3 dormitoare de 97,5m2, situat la primul etaj din șase etaje, într-un complex privat Magic Dreams, în Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este format dintr-un living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă, terasă. Apartamentul este potrivit pentru investiții și pentru utilizare pe tot parcursul anului, zonă și complex frumos, aproape de un supermarket și stație de autobuz. Magic Dreams este situat într-o zonă liniștită între Sunny Beach și Sveti Vlas, la 300 de metri de plajă și este format din trei clădiri separate, cu o arhitectură frumoasă. Înconjurat de verdeață luxuriantă, există două piscine mari, cu secțiuni pentru copii. Complexul are o locație specifică și oferă o vedere unică la mare. Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție:

centru SPA, lobby bar, bar la piscină, restaurant, colț pentru copii, cameră de internet, magazine, spălătorie, pază și întreținere 24 de ore pe zi, zone verzi spațioase, parcare.

Taxa de întreținere este de 8 €/m2 pe an.

Noi, la MY PROPERTY AT MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.

Sveti Vlas este situat în cea mai bună locație de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre - la poalele pantelor balcanice care coboară treptat în apele cristaline ale vastei Mări Negre. Această combinație favorabilă înseamnă multe zile însorite (în medie 260 pe an), după-amiezi răcoroase, aer curat și condiții ideale pentru tratamentul bolilor respiratorii superioare.

Pe lângă climatul ideal, care se află aproape de Marea Mediterană, Sveti Vlas are o istorie interesantă. În urmă cu aproximativ 1800 de ani, în locul unui sanctuar trac, a fost locul unor porturi de agrement și complexe de vacanță luxoase. La acea vreme, orașul se numea Larissa și abia în secolul al XIV-lea a adoptat numele de Sveti Vlas, patronul negustorilor.

Plaja stațiunii are o lungime de 1,5 km și o medie de 16 m. Există trei plaje frumoase cu nisip fin și auriu, care, potrivit Comisiei Europene, sunt printre cele mai curate pentru înot din Bulgaria.

Dacă sunteți în căutarea unei petreceri, Sunny Beach se află la doar câteva minute de mers cu mașina, iar dacă doriți să vedeți obiective turistice, orașul unic Nessebar și patrimoniul său istoric și cultural se află la 10 km. În 2007, în Sveti Vlas a fost deschis cel mai mare port de iahturi din Bulgaria - Marina Dinevi, cu o capacitate de 300 de iahturi.

De asemenea, aici au loc evenimente interesante - în fiecare an, la mijlocul lunii iulie, are loc o regată de navigație "St. Vlas", iar în august un raliu al super skipperilor cu același nume.

Sveti Vlas este un oraș european care fascinează în toate anotimpurile. Toamna este foarte blândă și caldă, primăvara inspiră prin frumusețea vegetației înflorite, iar iar iarna, pantele înzăpezite ale Stara Planina te cufundă într-un basm înzăpezit.

Numărul etajului
1
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
97 m2
Suprafață utilizabilă
85.8 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
410 m
Medic
30 m
Cafenea
180 m
Restaurant
30 m
Bar
50 m
Școală/gradiniță
80 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00