Spațioase 3 camere, preț de top, Sun Gate pe Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8661
120,000 €
Arie 100 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 3/6
Mare 600 m
Taxă pentru servicii 600 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim un apartament elegant și luxos cu 3 dormitoare de 100m2, situat la etajul trei din șase etaje, în complexul privat Sun Gate de pe Sunny Beach, Bulgaria. Prețul include tot mobilierul și echipamentul conform fotografiilor. Dispunerea este următoarea: hol de intrare, living cu chicinetă, două dormitoare, baie cu toaletă și terasă spațioasă cu vedere la piscină.
Complexul Sun Gate în care este situat apartamentul este situat într-o zonă liniștită și pașnică, cu acces convenabil (5-6 minute de mers pe jos) la plajă și la 300 m de stația de autobuz.
Proprietarii și oaspeții lor au la dispoziție:
- recepție
- lobby și barul de la piscină
- restaurant
- piscină cu zonă de relaxare
- piscină pentru copii
- parcare
- pază non-stop
Taxa de întreținere este de 600€ pe an
Toate facilitățile la distanță de mers pe jos. Ideal pentru utilizarea pe tot parcursul anului și pentru închiriere.
Noi, la MY PROPERTY AT MORE, oferim o gamă de neegalat de proprietăți de calitate și dovedite. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei aproape de Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
3
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
100 m2
Suprafață utilizabilă
90 m2
Terasă
Da
Piscină
2 piscine
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Restaurant
Restaurant
Securitate
Securitate
Magazin
280 m
Medic
620 m
Cafenea
270 m
Restaurant
140 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00