Spațios 3+1 cu posibilitate de extindere, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 6991
109,995 €
Arie 350 m2
Dispoziție 3 + 1 camere
Mare 15 000 m
Condiție Liber
Suntem numărul unu pe piață și experți în imobiliarele dumneavoastră în străinătate. Scopul nostru este de a prezenta proprietăți atractive în străinătate pe piața cehă. Vino cu noi în Spania și folosește turul nostru de investiții pentru a vedea proprietăți atractive.

Va oferim atentiei o frumoasa vila Fortuna Deluxe cu spatiu pentru propria piscina privata, o casa situata intr-o locatie linistita.

In partea din fata a terenului se afla o terasa mare pe toata lungimea. Această terasă are vedere la munți. La un preț accesibil, poate fi vitrată și transformată în seră. Intrarea prin ușa din față a proprietății duce direct în lounge, care este de dimensiuni generoase, cu aer condiționat și ventilator de tavan. Această cameră este de dimensiuni bune și este minunată și luminoasă datorită orientării sale.

Bucătăria utilată este accesată prin sufragerie care este conectată prin zona de zi și este dotată cu electrocasnice și o mulțime de dulapuri etc. Există un filtru de apă și boiler electric. Ușa de la bucătărie duce în grădină și de la ușă aveți o vedere minunată asupra peisajului.

Puteți ajunge la ambele dormitoare printr-o arcadă din camera de zi. Dormitorul principal are aer condiționat și ventilator de tavan. Există o baie de familie cu cadă și cabină de duș.

Terenul cu o suprafață de 350 m2 este în principal pietriș și oferă suficient spațiu pentru a vă instala propria piscină privată. Vila are un solar privat pe acoperiș, dar va trebui adăugată o scară metalică. De aici există vederi minunate ale munților îndepărtați. Există o alee asfaltată pe partea laterală a proprietății. În partea din față a vilei se află o altă zonă de grădină care este pavată cu mult spațiu pentru a adăuga ghivece și plante. Exista o suprafata mare sub casa care poate fi dezvoltata in continuare.

Proprietatea este situată într-o zonă liniștită în zona rezidențială mereu populară Camposol Golf Development, care beneficiază de două centre comerciale, ambele cu o varietate de facilități locale.

Camposol este la doar 15 minute de mers cu mașina de frumoasele plaje mediteraneene. și frumosul port din Puerto de Mazarron. Aeroportul Internațional Murcia (Corvera) este la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina, iar Alicante este la aproximativ o oră.
Numărul de etaje
1
Dispoziție
3 + 1 camere
Arie
350 m2
Teren
347 m2
Suprafață utilizabilă
346 m2
Terasă
Da
Suprafață construită
345 m2
Pivniță
Da
Magazin
3 km
Medic
1 km
Cafenea
3 km
Restaurant
3 km
Bar
950 m
Școală/gradiniță
7 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00