Spatios 3 camere, in complexul de lux Cascadas, Ravda

Ravda , Bulgaria – ID 6404
Arie 67 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/6
Mare 350 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Va oferim un apartament frumos de 3 camere, 67m2, situat la etajul doi din sase etaje, in complexul de elita Cascadas din Ravda, Bulgaria. Amenajare: hol de intrare, living cu chicineta, doua dormitoare, baie cu toaleta si balcon cu vedere la piscina. Imobilul se vinde complet mobilat si utilat conform fotografiilor curente.
Complexul Cascadas este situat chiar lângă plajă, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe coasta de sud bulgară a Mării Negre, la 5 minute de mers pe jos (350 de metri) de plaja cu nisip și la 300 de metri de parcul acvatic Aqua Paradise. . Zona are o infrastructură dezvoltată, cu toate facilitățile pentru locuința pe tot parcursul anului - magazine alimentare, restaurante, transport public, școală, grădiniță și multe altele. Pe teritoriul complexului există un loc de joacă pentru copii, o piscină mare pentru adulți și copii, o zonă de relaxare, o zonă frumos amenajată, un jacuzzi, o parcare și un agent de pază. Taxa anuală de întreținere este de 12 EUR/m2.
Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost și nu va fi niciodată mai avantajoasă!
Din Ravda, există acces rutier către alte stațiuni și orașe cunoscute precum Burgas, Nessebar și Sunny Beach.
Dragi clienți, Trăim într-o perioadă ciudată în care multe au deviat de la normal în ultimii ani. Cu toate acestea, în fiecare lucru rău există ceva bun de găsit. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse ale clienților noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi poate privi Google View (locații și împrejurimi), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, împreună cu un tur online, vă ajută să priviți în detaliu o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Avem posibilitatea de a evalua mult mai adecvat plusurile și minusurile proprietății. Nu mai trebuie să ne stresăm cu privire la o inspecție fizică și să luăm notițe pentru fiecare proprietate inspectată. Putem asigura și securiza întregul proces de transfer al proprietății de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul dreptului de proprietate, inclusiv transferul de energie și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărei închirieri. Îți poți cumpăra apartamentul de vis lângă mare din confortul casei tale și chiar acum la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi.
Ravda este un sinonim pentru o vacanță liniștită petrecută în intimitate, plină de relaxare și aer umed de mare. Toată lumea poate găsi un loc unde să se relaxeze pe plajele confortabile împrăștiate în zona de coastă. Pentru cei mici, există un aquapark în Ravda, care este comparabil cu aquapark din Primosk, care este un oraș local popular din peninsula. Poate că singura diferență este prețul, care este mult mai accesibil aici decât în alte părți ale Bulgariei. Chiar poti cumpara orice de aici mai avantajos, fie ca este vorba de suveniruri dintr-o vacanta sau fructe de pe piata locala. Este excelentă și accesibilitatea prin intermediul transportului suburban către stațiunile din apropiere, cum ar fi celebra Sunny Beach, Burgas sau istoricul Nesebăr, care se află în imediata apropiere a orașului Ravda.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
6
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
67 m2
Suprafață utilizabilă
58 m2
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
670 m
Cafenea
340 m
Restaurant
240 m
Bar
450 m
Școală/gradiniță
910 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00