Spatios 3 camere in Nesebar, complex Sea Wave

Nesebar, Bulgaria – ID 6620
119,500 €
Arie 106 m2
Dispoziție 3 camere + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 2 € per m2/an
Condiție Liber

Proprietate pentru locuit pe tot parcursul anului în Nesebăr, Bulgaria! Aproape lângă plajă, în zona Aurelia, un apartament spațios cu trei camere este gata de cumpărare în complexul Mořská vlna. Apartamentul este situat la etajul doi din cinci etaje si are o suprafata generoasa de 106 m2. Dispunerea este un hol de intrare, un living spatios cu o chicineta, doua dormitoare, doua terase, doua bai cu toalete. Casa rezidențială mică este locul perfect pentru locuit confortabil pe tot parcursul anului sau pentru investiții pentru venituri din chirie. O zonă frumoasă lângă plajă și înconjurată de toată infrastructura necesară. Distanta de la plaja este de doar 100 de metri. Taxa de întreținere pentru zonele comune este minimă. Există o piscină, zonă de relaxare, securitate 24 de ore din 24 și parcare. Taxa de întreținere este de numai 2 EUR/m2 pe an. Iti recomandam!

Coroana s-a mutat la cel mai puternic nivel față de euro în ultimii 11 ani! Cumpărarea de imobile pentru euro nu a fost niciodată și nu va fi niciodată mai profitabilă!

Orașul Nessebar este una dintre cele mai vizitate stațiuni bulgare de pe coasta Mării Negre. Este situat la 38 km de Burgas și la 100 km sud de Varna, pe peninsula stâncoasă cu același nume, care se conectează liber la plaja nisipoasă Sunny Beach din sud.

Orașul a fost declarat rezervație arhitecturală și arheologică în 1056. Din 1983, a fost inclusă pe Lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO. Tipic pentru acest loc pitoresc este dezvoltarea Mării Negre a caselor din lemn cu două etaje, presate împreună pe străzi întortocheate. Atmosfera este completată de numeroase biserici, în principal din perioada bizantină (biserica Sfântul Ioan Botezătorul din secolul al XI-lea, Sfântul Ștefan din secolul al X-lea cu frumoase picturi murale din perioada renașterii naționale bulgare, precum și biserica). a lui Pantokrator). Cea mai veche biserică păstrată este Bazilica, care datează probabil din secolul 5. În centrul orașului se află Vechiul Palat Episcopal, care este, fără îndoială, unul dintre cele mai impresionante repere ale orașului. O moară de vânt unică din lemn se află la marginea orașului vechi. Muzeul de Arheologie cu vasta sa colecție de icoane și ceramică antică sau mănăstirea Sf. George. În apropierea portului sunt ziduri bine conservate, iar orașul are pavaj din Evul Mediu și Grecia și Roma antice. Străzile pietruite, îngrijite cu grijă, bisericile antice și casele cu cherestea din secolul al XIX-lea dau acestui oraș un farmec fără precedent. Vă puteți plimba aici ore întregi, admirând gama de obiecte de artizanat și aflați despre trecutul bogat. Iubitorii de istorie și arhitectură cu siguranță nu se vor plictisi aici. Veți găsi, de asemenea, magazine mici, piețe, pub-uri și un port. Există mai multe plaje aici. Cea mai interesantă plajă, South Beach, este situată în partea de sud a orașului. Lungimea sa este deosebit de interesantă și, dacă te uiți cu atenție, vei descoperi că se conectează lin la plajă, care se întinde până la Sunny Beach. Plaja este nisipoasă, cu o intrare treptată în mare, și oferă o gamă largă de activități sportive (fotbal, volei, jet ski, etc.). De-a lungul plajei de nisip de pe continent, la 2 km de centrul vechi, există un cartier nou. Apropierea Sunny Coast oferă posibilitatea de a folosi întreaga gamă de sport și divertisment și alte servicii și în această stațiune. Varietatea și combinația dintre istorie cu servicii moderne și o noapte de stat într-un restaurant pe o stâncă deasupra mării în vechiul Nessebar sunt motive pentru a vizita și a-ți petrece vacanța în acest loc magic.

Acest loc uluitor este perfect pentru romantici, iubitorii de viață de noapte, istorie, cultură și mâncare bună. Nessebarul nu trebuie ratat de oricine dorește să cunoască Bulgaria și obiceiurile ei.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
3 camere + bucătărie
Arie
106 m2
Suprafață utilizabilă
93 m2
Loggie
Da
Balcon
Da
Parcare
Da
Magazin
470 m
Medic
440 m
Cafenea
320 m
Restaurant
160 m
Bar
100 m
Școală/gradiniță
780 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00