Studio frumos în complexul de lux Villa Valencia, Sunny Beach

Sunny Beach, Bulgaria – ID 8750
44,000 €
Arie 31 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 800 m
Taxă pentru servicii 12 € per m2/an
Condiție Liber
Sezon Tot anul
Oferim spre vânzare un apartament cu 1 dormitor de 31 m2, situat la etajul al doilea din cinci etaje într-unul dintre cele mai frumoase complexe Villa Valencia de pe Sunny Beach, Bulgaria. În preț sunt incluse toate mobilierul și echipamentele conform fotografiilor. Amenajarea este living cu chicinetă, baie cu toaletă și balcon. Villa Valencia este o clădire de patru etaje cu 56 de apartamente. Complexul dispune de spații comune luxoase, lift, piscină, loc de joacă, parcare, spații verzi cu zone de relaxare, pază 24h. Complexul Villa Valencia se distinge de vecinii săi prin fațadele ornamentate și exteriorul original, combinând elegant modernitatea cu elemente de arhitectură veche. Calitatea excelentă a construcției și a finisajelor. Complexul este situat în apropierea mării și a centrului tuturor distracțiilor, aproape de supermarketul Mladost cu schimb valutar, diverse magazine și restaurante. Apartamentul este ideal atât pentru reocupare, cât și pentru închiriere.
Taxa de întreținere este de 12€/m2 pe an
Noi, la MOJE REAL ESTATE U MORE, vă oferim o varietate imbatabilă de proprietăți de calitate și verificate. Vă vom ajuta să investiți în proprietatea potrivită, în funcție de cerințele dumneavoastră, astfel încât banii dumneavoastră să nu-și piardă valoarea. Suntem bulgari și operăm în Bulgaria pe tot parcursul anului. Compania noastră vă poate oferi servicii de cumpărare, închiriere, precum și servicii generale de gestionare a proprietății și servicii post-vânzare pe coasta bulgară în localitățile Sveti Vlas, Sunny Beach, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie și altele.
Sunny Beach este cea mai mare stațiune hotelieră din Bulgaria, are o lungime de câțiva kilometri și se află la 30 km nord de Burgas. Condițiile climatice bune ale întregii zone, frumoasa plajă de nisip lungă de 8 km, cu o coborâre treptată în mare, și proximitatea orașului istoric Nessebar fac din Sunny Beach unul dintre cele mai căutate locuri din Marea Neagră bulgară. Transportul în stațiune este asigurat de minitrenuri, iar servicii regulate de autobuz o leagă de orașele din jur.
Sunny Beach este un loc ideal pentru a petrece o vacanță plăcută în familie, cu o mulțime de atracții pentru copii. Tinerii se vor bucura, de asemenea, de numeroasele opțiuni de divertisment.
Stațiunea are o promenadă de coastă plină de viață, care se întinde pe toată lungimea plajei, aproape până la Nessebar. Aceasta este mărginită de numeroase cafenele, tarabe și restaurante confortabile. În timpul sezonului estival au loc numeroase festivaluri, concerte și alte evenimente culturale. Plimbările de-a lungul colonadelor frumos iluminate sunt, de asemenea, foarte populare. În ultimii ani, majoritatea hotelurilor au fost supuse unei modernizări majore și nu se compară cu multe dintre renumitele stațiuni turistice din Marea Mediterană.
Cu toate acestea, principala atracție a stațiunii este plaja - opt kilometri de nisip fin și deschis. Accesul la apă este foarte gradual, potrivit pentru cei care nu înoată și pentru copiii mici, care se pot juca aici în siguranță.
De asemenea, merită menționat parcul acvatic local Action, care este conceput pentru toate generațiile. Există multe tobogane, tobogane de apă, piscine, jacuzzi, piscine pentru copii, cafenele, restaurante, pizzerii, patiserii, baruri lângă piscină și multe alte atracții.
Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Arie
31 m2
Suprafață utilizabilă
27.28 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
80 m
Medic
960 m
Cafenea
70 m
Restaurant
50 m
Bar
80 m
Școală/gradiniță
730 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00