studio nou cu vedere frumoasă la mare , Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bulgaria – ID 8643
58,000 €
Arie 59 m2
Dispoziție 1 cameră + bucătărie
Etaj 2/5
Mare 100 m
Taxă pentru servicii 300 € per an
Condiție Liber
Sezon Tot anul

Vă oferim în atenția dumneavoastră un studio nou, spațios de 59,3 m2, situat la etajul al doilea din cinci etaje în Sveti Vlas, Bulgaria. Apartamentul este nou și nemobilat. Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu mobilier și echipament. Dispunere: hol, living spațios cu spațiu pentru chicinetă și cu zonă de dormit, baie cu toaletă și balcon cu vedere frumoasă la mare. Terenurile complexului sunt foarte bine întreținute, cu o piscină în aer liber, zonă de relaxare, mini-bar și, de asemenea, tot timpul anului, securitate și CCTV. În apropiere se află restaurante și supermarketuri, toate facilitățile și portul de iahturi Marina Dinevi. Proprietatea este potrivită pentru a locui pe tot parcursul anului, pentru vacanțe de vară și pentru a fi închiriată.

Taxa de întreținere este de 300 € pe an.

Cea mai mare mândrie a noastră sunt clienții noștri mulțumiți. În mod repetat, ne consolidăm prestigiul și încrederea oferind sfaturi de specialitate și împărtășind opiniile noastre cu clienții noștri care folosesc proprietatea de mult timp și au cumpărat-o cu succes, așa cum a fost planificat, în termenul promis.

În fiecare caz pe care îl gestionăm, nu numai că avem grijă de dumneavoastră și vă oferim sfaturi de specialitate, ci și adăugăm valoare vieții dumneavoastră și contribuim la îmbunătățirea situației dumneavoastră economice prin investirea bună a banilor dumneavoastră.

Relația noastră nu se încheie odată cu achiziția, ci este doar începutul! Suntem vecinii și partenerii dumneavoastră, și nu doar pe durata deținerii proprietății alese de dumneavoastră.

Protejați-vă banii de mega-inflație investind cu înțelepciune în propria proprietate pe plajă. Prețurile în Bulgaria sunt ACUM la jumătate față de cele din alte țări din UE.

Dragi clienți, trăim vremuri ciudate, în care multe lucruri au ieșit din comun în ultimii ani. Cu toate acestea, în orice lucru rău există și ceva bun. Am început să folosim mult mai mult tehnologia și am învățat cum să economisim timp și resurse pentru clienții noștri. În zilele noastre, fiecare dintre noi se poate uita pe Google View (locație și în apropiere), YouTube (locație, cele mai apropiate plaje și atracții) și Booking (recenzii). Aceste tehnologii, combinate cu vizualizarea online, ne ajută să ne uităm în detaliu la o anumită proprietate în timp real și din confortul propriei canapele. Suntem capabili să evaluăm mult mai adecvat avantajele și dezavantajele unei proprietăți. Nu mai trebuie să ne stresăm cu inspecția fizică și să ținem notițe despre fiecare proprietate vizionată. Putem aranja și asigura întregul proces de transfer de proprietate de la distanță și fără deplasări inutile. Inclusiv toate documentele pentru transferul de proprietate, inclusiv utilitățile și toate înregistrările, inclusiv serviciul post-vânzare și organizarea oricărui contract de închiriere. Vă puteți cumpăra apartamentul de vis de la malul mării din confortul casei dvs. și chiar acum, la un preț foarte accesibil. Clienții noștri nu așteaptă niciodată la cozi și au la dispoziție tot ajutorul și informațiile de care au nevoie de la noi. Sveti Vlas este un oraș plăcut, situat la poalele Stara Planina, la 4 km de Sunny Beach. Distanța față de această stațiune este foarte mică. Nu va dura mult până când cele două orașe vor fi conectate datorită construcției din popularul Sunny Beach. Zona cunoscută sub numele de Sveti Vlas are o istorie destul de interesantă, dar în ceea ce privește turismul, cu siguranță încă își așteaptă zilele de glorie. Stațiunea Sveti Vlas poate fi găsită la aproximativ 13 kilometri de orașul Nessebar, care este renumit în rândul turiștilor și al iubitorilor de obiective turistice interesante deopotrivă. Sveti Vlas este o stațiune mai liniștită, fără o masă mare de turiști. Plajele sunt înguste și mai puțin aglomerate decât în Sunny Beach.

Există mai multe plaje mai mici în oraș, atât cu nisip, cât și cu pietriș. Marea de aici este curată, iar intrarea în mare este treptată.

Plaja din Sveti Vlas este orientată spre sud. Nisipul este fin și auriu, dar în zonă există și plaje romantice de piatră. O combinație unică de aer curat de munte, climă de mare și natură frumoasă. Zilele de vară se caracterizează prin dimineți calme și după-amiezi relativ răcoroase, incredibil de plăcute. O toamnă unică, lungă, caldă și liniștită. În ultimii ani s-au înregistrat temperaturi de 15 grade la mijlocul lunii decembrie. Iarna aici nu durează mai mult de o lună. O alegere ideală pentru a vă bucura pe tot parcursul anului, clima dovedindu-se foarte favorabilă sănătății umane.

Datorită faptului că orașul este situat pe un versant, puteți vizita munții împăduriți și puteți face o plimbare plăcută. Prețurile de aici sunt foarte rezonabile. Vremea plăcută combinată cu aerul mai umed al mării sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de o vacanță plăcută în mediul înconjurător. Pentru acești turiști, Sveti Vlas oferă o alternativă plăcută. Aici se poate absorbi atmosfera unică și, de asemenea, se poate bucura de ospitalitatea renumită a localnicilor. Sveti Vlas este un loc ideal pentru cei care doresc să petreacă o vacanță liniștită în natura frumoasă și, de asemenea, pentru familiile cu copii.

Numărul etajului
2
Numărul de etaje
5
Dispoziție
1 cameră + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
59 m2
Suprafață utilizabilă
52 m2
Balcon
Da
Piscină
Piscină
Parcare
Da
Recepție
Recepție
Securitate
Securitate
Spații verzi întreținute
Spații verzi întreținute
Magazin
30 m
Medic
1 km
Cafenea
530 m
Restaurant
30 m
Bar
30 m
Școală/gradiniță
240 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00