teren constructibil atractiv cu mare potential, Burgas

Burgas, Bulgaria – ID 5723
23,289,600 €
Arie 58000 m2
Mare 50 m
O descoperire rară! Oportunitate de investitie! Oferim un teren de constructii atractiv in orasul Burgas. Terenul are 58.000m2 destinat amenajarii in scopul "activitatilor de statiune". Este situat chiar pe malul mării, în prima linie a orașului Burgas și a Lacului Atanasovsko, într-o zonă cu infrastructură nouă construită conform proiectului european. Pe baza studiilor preliminare de proiect se poate construi cca 28.264 m2 din suprafata totala construita (unități de apartament și o parte de hotel cu două etaje plus o mansardă, care nu este inclusă în calculul profitului din investiție) , garaje - 17.656 m2 și un centru SPA subteran de 3.239 m2. Pretul de oferta pe m2 de teren este de 400 EUR/m2!, ceea ce corespunde sumei de 23.289.600 EUR. Terenul este conectat la toate rețelele de inginerie. In cazul unei constructii de lux, activitatea de constructii si montaj este de maxim 500 EUR/m2 pentru finalizare la cheie. Costuri estimate de construcție:
Cheltuielile totale pentru investiția totală (teren și construcții) sunt de 44.337.900 EUR. Vânzarea unității construite la preț real - 70.375.730 €, ceea ce corespunde unui profit înainte de impozitare (10%) de 26.037.830 €. În plus, există posibilitatea de a extinde serios numărul de unități construite cu mansardă (suficient de înaltă, mansardă) și, bineînțeles, există și posibilitatea de profit din administrarea întregului cartier de lux care se va crea aici. Locatia ofera posibilitatea traiului rezidential la malul marii si in acelasi timp in oras, si nu in ultimul loc chiar langa luge balneologica, care s-a dovedit a contribui la sanatatea omului. Lacul Atanasovske este cunoscut ca paradisul păsărilor. Este un lac foarte sărat, care este o zonă protejată și acolo trăiesc 314 specii de păsări, dintre care o mare parte sunt specii protejate. Lacul oferă un spectacol minunat și atrage oameni din toată lumea. Există, de asemenea, un nou doc mare pentru pescuit și iaht lângă proprietate, o piață zilnică de pește proaspăt prins etc. Pe marginea de nord a parcelei, începe deja construcția noului cartier urban „Kiosheto”, care va fi un cartier rezidențial de lux, de clasă înaltă, prețul pe m2 începe de la 1950 € (în verde). Terenul are un potențial investițional uriaș și, pe lângă profitul din unitățile construite, oferă multe alte posibilități.
Burgas este cel mai mare oraș din sud-estul Bulgariei și al doilea ca mărime de pe coasta bulgară a Mării Negre și, cu o suprafață de 253.644 km², este și unul dintre cele mai mari din țară. Conform celui mai recent recensământ al INS din 31 decembrie 2015, are o populație de 203.017 locuitori, ceea ce îl face al patrulea oraș ca mărime din țară. Mai multe rezervații naturale și zone protejate, sate antice și medievale, Marea Neagră și festivaluri anuale atrag mulți turiști. Situat în cel mai vestic punct al Mării Negre, Burgas și-a dat numele golfului cu același nume, care este cel mai mare și cel mai adâncit de pe continentul bulgar al Mării Negre. Orașul este înconjurat de lacurile Burgas - Burgas, Atanasovsk și Mandrensko și la est de Marea Neagră.
Printre primii locuitori ai regiunii se numără tracii, care în jurul secolului al VI-lea î.Hr. au creat o serie de așezări pe teritoriul Burgasului de astăzi împreună cu orașele din apropiere Apollonia, cu orașele din apropiere Apollonia, Mesembria și Anchialo. Clima din Burgas și din regiune este caracterizată ca subtropicală umedă, cu influență marină și continentală. Temperatura medie a aerului de vară atinge 26,7 °C în iulie, cu temperaturi maxime zilnice de peste 20 °C având loc până în noiembrie. Numărul mediu lunar de ore de soare ajunge la 328,6. O influență continentală este evidentă în ierni, dar în comparație cu interiorul, iernile rămân mult mai blânde, iar zăpada este relativ rară. Dezvoltarea viitoare a orașului este legată de deschiderea Burgasului către mare și lacuri. În acest context, se discută despre proiectul Super Burgas. Proiectul planificat pentru transportul public cu biciclete, de îndepărtare a traficului greu din zona centrală a orașului, de refacere a insulei Sf. Anastasia și a podului, precum și de reabilitare a centrului istoric, a fost deja implementat. implementate. În 2012, în Burgas au fost deschise două centre comerciale. Deschiderea unei săli de sport multifuncționale și a unui drum asfaltat de coastă care leagă Burgas cu noile districte Kjóšeto și Sarafovo sunt pe cale să fie deschise.
Vedere la mare
Da
Arie
58000 m2
Magazin
2 km
Medic
2 km
Cafenea
2 km
Restaurant
20 m
Bar
2 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00