Teren de 14.000 m2, vilă frumoasă cu piscină într-o zonă liniștită a Sardiniei

Badesi, Sardínie, Italia – ID 7386
899,000 €
Arie 316 m2
Dispoziție 4 camere + bucătărie
Mare 1 000 m
Condiție În construcție
Sezon Sezon de vară

"Badesi Countryside" este o proprietate exclusivista inconjurata de zone verzi extinse si la doar cateva minute de mare.

Această vilă este un loc ideal pentru cei cărora le place să trăiască înconjurat de verdeață, în deplină liniște și intimitate. Cu un teren de 14.000 m2, vila ofera posibilitatea de a o personaliza dupa dorintele dumneavoastra si de a crea o oaza de liniste cu piscina privata.

Aici vă puteți angaja în multe activități în aer liber, de la pur și simplu relaxare pe terasă sau în grădină, prin plimbări reparatoare pe potecile care traversează proprietatea, până la activități sportive precum fotbal, tenis și alergare.

În timp ce savurați un pahar de vin proaspăt local, puteți admira apusul cu o priveliște magnifică asupra mării și vă puteți bucura de o panoramă de neuitat.

Interiorul vilei vă va uimi cu aproximativ 212 mp împărțiți pe două nivele și cuprinzând un living mare cu bucătărie, trei dormitoare cu băi și dressinguri proprii, o spălătorie, o cramă și o altă baie.

În ciuda locației sale private, vila este aproape de servicii și afaceri pe tot parcursul anului, cu conexiuni convenabile către principalele aeroporturi și porturi din nordul Sardiniei.

Peisajul rural Badesi este un loc magic pentru a petrece clipe unice in compania familiei si prietenilor, departe de haosul orasului si cufundat in frumusetea naturii.

Posibilitatea de a mobila proprietatea de la partenerii nostri de afaceri folosind pachete argint, aur si platina.

Numărul de etaje
2
Dispoziție
4 camere + bucătărie
Vedere la mare
Da
Arie
316 m2
Teren
14000 m2
Suprafață utilizabilă
212 m2
Terasă
50 m2
Piscină
Da
Suprafață construită
106 m2
Parcare
Da
Magazin
1 km
Medic
1 km
Cafenea
1 km
Restaurant
470 m
Bar
540 m
Școală/gradiniță
580 m

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00