Teren de construcție lângă mare, Camposol, Spania

Camposol, Spania – ID 5173
Arie 500 m2
Mare 15 000 m

Visezi să-ți construiești propria casă?

Aceasta este o ocazie extraordinară de a face acest lucru. Achiziționând un teren de construcție de 500 m2, puteți proiecta o proprietate de 100 m2 cu două dormitoare și o baie, care va arăta exact așa cum vă doriți. Tot ce trebuie să faceți este să solicitați permisele și licențele relevante. Există, de asemenea, posibilitatea de a amplasa o casă prefabricată pe parcelă - amintiți-vă doar că aceasta trebuie să fie aprobată de autoritățile competente.

Terenurile sunt situate în frumoasa urbanizare Camposol (Sector C), într-o zonă liniștită din cadrul dezvoltării Residencial Camposol Golf, foarte populară.

Cu plaje superbe, un teren de golf, două centre comerciale și un loc de joacă pentru copii, Camposol se află, de asemenea, la doar 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Național Murcia și la 1 oră de Aeroportul Alicante, ceea ce îl face foarte dorit. Locație: Camposol Camposol este situat în centrul orașului. Puteți explora peisajul rural pitoresc, deoarece cartierul se află într-o vale naturală, largă, înconjurată de diverse lanțuri muntoase și de un peisaj rural frumos, deschis și ondulat.

Există distracție pentru toată familia, deoarece vă puteți bucura de un teren de golf distractiv cu 18 găuri sau, alternativ, puteți lua o masă bună la unul dintre numeroasele restaurante din apropiere, în timp ce copiii vizitează locul de joacă sau se joacă pe terenul de fotbal care a fost construit în sectorul D. La doar 15 minute de mers cu mașina, vă puteți îndrepta spre frumoasele plaje mediteraneene sau spre portul uimitor din Puerto de Mazarron.

Arie
500 m2
Magazin
2 km
Medic
1 km
Cafenea
2 km
Restaurant
2 km
Bar
2 km
Școală/gradiniță
6 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00