Teren pentru construcții în Kavac, lângă mare, Muntenegru

Kavac, Muntenegru – ID 8266
120,000 €
Arie 1500 m2
Mare 2 000 m
Teren de vânzare în satul Kavac. Suprafața terenului este de 1500 m². Terenul este urbanizat și, conform planului detaliat, este posibilă construirea unei clădiri mici. Pe teren poate fi construită o clădire cu o suprafață totală de 810 m², în baza nu depășește 270 m². Construcția clădirii nu poate depăși trei etaje deasupra solului (P+2). Indicele de utilizare este de 0,2, în timp ce indicele de construcție este de 0,6.

Muntenegru rezervă multe surprize. Una dintre ele este orașul Kotor, o perlă muntenegreană situată pe coasta Adriaticii, care se mândrește cu titlul de cel mai fermecător și bine conservat oraș medieval din Muntenegru. Acesta poate fi găsit într-o locație pitorească, chiar la capătul Golfului Kotor, aflat la poalele lanțului muntos Lovcen.
În partea de sud-vest a Muntenegrului, înconjurată de munți înalți de calcar și plină de albastrul apelor limpezi ale Adriaticii, se află Boka Kotorska, unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa. Este unul dintre cele mai lungi și mai adânci golfuri din Marea Adriatică. Acest golf adânc pătrunde 29 km în interior și poate semăna ca aspect cu un fiord norvegian.
Vedere la mare
Da
Arie
1500 m2
Magazin
2 km
Medic
3 km
Cafenea
1 km
Restaurant
2 km
Bar
1 km
Școală/gradiniță
2 km

Vă place această proprietate?

Nu ezitați să ne contactați

Vă place această proprietate, dar încă nu sunteți sigur? Programați o întâlnire cu noi la birou și vom trece prin toate detaliile personal.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00